Magien i hverdagen - den finnes - du må bare ta deg tid....

Har du noen gang tatt deg selv i å si at du ikke har tid, mens sannheten er at du bruker det som unnskyldning.... Ofte skyver vi kjedelige oppgaver foran oss og sier til oss selv at det skal vi gjøre når vi får tid. Du har ikke tid til å støvsuge, oppvasken får stå til du får tid, de rene klærne som ligger i hauger, kanskje får du tid i helgen, sunne middager, er du gal, det tar for lang tid. Sånn kan vi nok fortsette å ramse opp ting vi ikke har tid til. Det som er spennende og gøy, det har vi tid til, det som er kjedelig, det blir ofte utsatt til vi får tid, hvis vi noen gang får det da.

​Dersom du mangler magien i hverdagen, sliter med å få gjort husarbeid, føler deg mismodig når huset er kaos og du ser ingen ende på alt som skal gjøres. Da kan jeg hjelpe deg. Du skjønner, jeg har nemlig vært der jeg også. Nå har jeg har funnet mine metoder for at husarbeid skal bli mer lystbetont og enklere. Disse metodene vil jeg dele med deg. Har du lyst til å følge meg og snappe opp litt av mitt system? Du er hjertelig velkommen til å følge meg. 

​Magien i hverdagen kan være så mye, det kan være et rent og ryddig hus, det kan være en oversiktelig hverdag, det kan være en god venn, det kan være din datter eller sønn, det kan være hagen din eller en hobby du har. For meg er magien i hverdagen min nærmeste familie, men for at magien skal blomstre, må ​jeg ha en interesse. Jeg må ha noe å holde på med som gir meg energi, overskudd og glede utenom menneskene i livet mitt. Magien i hverdagen skapes når du klarer å balansere dine egne interesser med dine nærmeste, med jobben din og pliktene dine. La oss skape tid i hverdagen din slik at du finner igjen magien.

PLANLEGGING

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.

ORGANISERING

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.

PRAKTISKE TIPS

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.

Nedenfor finner du linken til arkivet slik at du finner alle blogginnleggene innefor det temaet du liker best. Trykk på feen og bli med innenfor.

Organisering - bye9design
Praktiske tips - bye9design

Fram til 1. april kan du prøve ut online kurset "Slå knockout på tidsklemma" - gratis

Planlegging - organisering - prioritering. Bli en mester på planlegging gjennom trinn for trinn metoder - tankeprosesser - kalender - lister og eksempler. Lær deg å prioritere blant alle dine oppgaver - skill mellom viktige og mindre viktige oppgaver - lær deg å si nei til de "riktige" tingene. Kurset er gratis i en prøveperiode fram til 1. april. Skynd deg å teste det ut. 

Translate »