Litt inspirasjon til nyttårsbordet

Å dekke et festbord er morsomt, noen planlegger i dagevis og ukevis, noen tar det mer på sparket. Jeg liker å bruke de tingene jeg har fra før og kjøper heller inn servietter og lys for å variere fargetema og utseende på bordet. I år har jeg kjøpt dekketallerkener, jeg har lenge ønsket meg det, men har egentlig ikke funnet noen jeg liker. I tillegg synes jeg noen dekketallerkener er vanvittig dyre, de er jo langt dyrere enn en tallerken i et pent middagsservise. Men jeg fant de helt perfekte tallerkenene til mitt bruk på Plantasjen, til den nette sum av tjue kroner per stykk…. i sølvfarge.

I dag har jeg lett inspirasjon til servietter og bretting av de til nyttårsfeiringen og jeg ble ikke skuffet. Så utrolig masse flott. Det er ikke alltid nødvendig å brette de mest finurlige serviettene for å få et stilig bord, her er de brettet helt enkelt og fått et lekkert magebelte som pynt. Beltet lager du selv med tykt papir som du limer sammen på baksiden. Tilpasse det bredden på servietten når den er brettet. Som pynt på beltet kan du bruke ferdige tags eller du kan klippe ut sirkler eller andre former som passer. Deretter pynter du de med stempel, klistremerker, sjabloner eller det du måtte finne på. Disse kan også brukes som bordkort. Se de søte små vimplene på glassene. Via Hostess.

8b5aa30a4a2e787929ab9bd919f42c6b

Liker du striper så fant jeg disse på bloggen til Hollys Home.

new years eve sign

Dette likte jeg veldig godt, så enkelt, men så pent…. Foto fra Glitter Guide

c03beb3ea5df4a38c2009ceb0474aa23

Her går alt i sølv og svart, med utgangspunkt i bordplaten, se så flott serviettene er, helt enkelt rullet sammen, og pyntet med en sløyfe i tyll.

fcd4bb065b8c26f3b181b11b419f32ec

Så enkelt som dette kan det også gjøres…..

76181015303275d9af714ca6e24701a8

Tøft maskerade tema med maske som serviettring. Hele bordet finner du “her”.

New-Years-Tablescapes-Table-Settings-6

Det kommer enda mer nyttårstema her på bloggen i dagene fram mot nyttårsaften. Nytt innlegg desember 2016 finner du “her”. Håper dere alle har en herlig romjul! Jeg skal en bitteliten tur ut i dag og bytte ei bok jeg fikk to av, deretter skal vi på besøk før vi avrunder med filmtitting og boklesing. Helt perfekt julefeiring for meg. Tusen hjertelig takk til alle som titter innom meg, jeg blir så glad!

 

 

2 thoughts on “Litt inspirasjon til nyttårsbordet

  1. Hanne says:

    Vi tok en snartur innom Skeidar, som skal flytte lokaler og hadde 50% på alt, like før jul. Der fant jeg noen søte dekketalerkner med reinsdyr på – ikke akkurat til et festbord men fine til å bruke ellers i jula:) Jeg skal ta turen innom Plantasjen for å se om de har flere igjen av de i sølv, for jeg har lyst å bruke til konfirmasjonen men har ikke funnet noen enda. Takk for tips:)

    Takk også for masse god inspirasjon, jeg vet alltid hvor jeg skal gå når jeg trenger tips til borddekking – så glad for at du deler:)
    Ha fine dager kjære du
    varm klem:)

Comments are closed.