Litt jul i stua

Sakte men sikkert kommer det til litt pynt i stua. Noe er nytt og noe har vært med oss i mange år og har sine faste plasser. Noe blir trukket fram for så å finne tilbake i esken igjen. Hvert år bestemmer jeg meg for at jeg ikke skal kjøpe noe nytt til jul, hvert år glemmer jeg det, så det blir alltid en ny liten ting :o) Men en ting har jeg bestemt meg for, når jula skal pakkes ned denne gangen, da skal jeg kaste ting som ikke blir brukt mer og som er gammelt og ødelagt. Skulle jeg ha pyntet med alt jeg har liggende tror jeg at stua vår hadde sett ut som Gjertrud stua i The julekalender, hi, hi :o) Ei lita gran med bittesmå snøballer og jeg er fornøyd :o) Posen er av typen Uashmama, og er litt tøff synes jeg.

DSC_8266 DSC_8270-001 DSC_8272

Snuppa mi har brettet flere juletrær av gamle bøker og denne lille passet godt på bildelisten. Nå har den fått litt sølvpynt og glitrer så fint :o)

DSC_8273 DSC_8275

Det ble litt julestemning på bildelisten nå….. ikke sant :o)

DSC_8279 DSC_8287

 

I dag har det vært nydelig vær her, da jeg dro på jobb lyste fullmånen så vakkert, det var akkurat passe kaldt og nesten ikke vind. Herlig, håper det blir slik i jula :o) nå har jeg tatt juleferie, eldstemann er kommet hjem og nå er det bare å glede seg over førjulsdagene og jula som nærmer seg :o) Håper dere har en flott førjulskveld og at dere koser dere og ikke bare stresser rundt! Tusen takk til alle dere som titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20