Litt oppgradering i lesekroken

Siste søndag i september er allerede godt i gang :o) Tenk, nå skal vi snart vende kalenderbladet til oktober. Gårdagen var fantastisk flott med strålende sol som enda varmet godt. Jeg kom meg ut på treningstur og deretter en liten tur i hagen for å finne noen greiner som jeg skal ha til pynt. I tillegg ble det noen timer med malekosten. Det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for om man skal male et møbel eller ikke. Når første malingsstrøket er tatt blir det liksom ingen angremulighet. Siden mye av interiøret vårt ble kjøpt på 90 tallet er det mye trehvitt i skap, hyller og benker. Jeg liker veldig godt den naturlige trefargen når den er ny og lys, men når årene går blir den jo mørkere. I lesekroken vår har vi et lite lampebord som nå har fått seg noen strøk med hvitmaling :o) I dag fikk jeg det på plass i stua og er egentlig veldig fornøyd jeg :o)

DSC_6778

Jeg liker grånyanser og tar ofte det igjen i pynt, tepper og puter. Denne blomsterkrukken er en av mine favoritter, i tillegg huser den en utrolig snill og grei grønnplante. Den tåler alt, bare den får stå i vinduet og får litt vann i ny og ne  :o)

DSC_6787

Nå har jeg prøvd meg litt fram med ting og tang som skal passe til mitt hvite bord. Samtidig skal det være plass til både en kopp eller to og ei bok :o)

DSC_6788

Et bilde vil nok komme opp på veggen etterhvert og snart kommer jeg trekkende med juleblader og diverse bøker hvor jeg leter etter inspirasjon til julepynt og gaver :o) Tenk for ei herlig tid vi nå går i møte :o)

DSC_6797

DSC_6800

 

Det er alltid morsomt å se før og etterbilder når man har pusset opp. Her kommer derfor et førbilde av bordet :o) Det er jo koselig med treverk også, men nå vil jeg ha lys, masse lys :o)

DSC_6794

Det er noen solglimt her i Trøndelag i dag også, men jeg har ikke kommet meg ut på tur. Nå skal jeg fortsette å male, jeg er snart i mål med både hjørneskap og pult og gleder meg veldig til å få disse tingene på plass :o) Neste uke er fylt opp med møter og aktiviteter på dagtid og ettermiddagene, men vips så er uka gått og da er det høstferie her :o) Tusen takk til alle dere som titter innom meg! Det er kjempekoselig å se at det blir flere og flere som tar turen innom :o) Håper dere alle får en herlig søndag videre! Og forresten…. titter dere innom i morgen så skal dere få være med på en liten reise laaaangt mot nord :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Litt oppgradering i lesekroken

 1. Rosehagen says:

  Koselig innlegg Nina;) Ja, tenk at vi har oktober snart;) Da må det være lov å komme med juleinspirasjon (hihi). Litt tidlig for mange, men….
  Bordet ditt ble hevet mange hakk. Rett og slett delikat;)
  Så spennende med avisoppslag da. Skal se om jeg får sett avisa;)
  Her er det fotbalkamp på tv;) og strikketøy;)
  Herlig søndagskveld;)

  Klem fra Ann-Mari

  Klem

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Ann-Mari! Ja, det er nok litt tidlig med juleinspirasjon enda, men koselig å begynne så smått å se på litt ting man kan lage selv :o) Fotball her og, men kjedelig når RBK ligger under ;o) Herlig søndagkveld til deg også! Klem

 2. Jorill says:

  Koselige bilder!
  Artig med før og etter bilder – bordet ditt vart så fiint :)
  Ha en fin kveld videre og ei ny god uke!

  Klem fra Jorill

 3. Reidunn says:

  Gratulerer med omtalen i avisa!! Så gøy:)
  Så fint bordet ble etter at du malte det:)
  Det er så gøy å se hvordan maling kan forandre ting så mye!!
  Så er det fint med gjenbruk også da!!
  Ha ei kjempefin ny uke!!
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.