Litt pynt på badet og vindusfilm

Da er det sannelig fredagskveld igjen :o) Jeg har fått gjort massevis i dag, inkludert en real rydde og vaske økt på badet, da er det godt å henge opp helt nye, gode, myke håndklær :o) Disse blå håndklærne var det knalltilbud på hos Ikea og jeg kunne ikke la være å ta med noen. Jeg er så glad i den blåfargen, badematte i samme farge ble også med :o) Så nå er det bare å ta farvel med noen gamle håndklær og ta i bruk de nye. De stripete er kjøpt hos Princess, skulle nesten tro de var laget for hverandre, perfekt match med fargene. Det første bildet her har helt riktig fargegjengivning….

DSC_7842

 

DSC_7857

I vår familie på seks er det bare to jenter, av og til må vi derfor sørge for litt luksus til oss, hi, hi :o) Herlig duft av vanilje. Helt perfekt som julegave til noen du vil skjemme litt bort. Det er mulig å kjøpe produktene hver for seg.

DSC_7832 DSC_7834

Jeg liker glass fylt med badesalt og skrubb :o) Badesaltet er det sjelden tid til å bruke, men jeg har ikke gitt opp håpet, hi, hi :o)

DSC_7876

Med en slik saltscrub som dette, iblandet deilig olje, er det helt unødvendig med lotion etterpå. I tillegg er glassene dekorative og det liker vi jo :o)

DSC_7875

Her får dere et glimt av filmen jeg har lagt på badevinduene. Da vi byttet vinduer i høst ble persiennene jeg hadde tidligere for små. Gardiner vil jeg ikke ha og nye persienner er det ikke helt enkelt å få festet på disse vinduene, så da ble det film :o) Dagslyset kommer inn på badet, men innsyn er det ikke, i tillegg var det utrolig enkelt og feste disse på vinduene :o)

DSC_7798

Nå er vi nesten ferdig med ostekaken som skal være med i selskap i morgen. Eller det vil si, datteren min er nesten ferdig, jeg har bare fulgt med og hjulpet litt til. Jeg må bare skryte av henne, 12 år og elsker å bake :o) Nå skal jeg en tur på syrommet og sy ferdig noe småtteri som skal være med som gave i morgen :o) Håper dere alle får en god og trivelig fredagskveld! Igjen vil jeg takke for at dere titter innom meg og for alle koselige kommentarer dere legger igjen! Jeg setter utrolig stor pris på det!

Translate »
%d bloggere liker dette: