Litt pynt på vaskerommet

Jeg bruker mye tid på vaskerommet, ganske mye tid faktisk. Vi er jo en stor familie og hvis vi tenker gjennomsnittlig fire til fem runder med vaskemaskin per dag blir det litt å holde på med.

Vaskerommet olivensåper

Jeg synes det er helt greit å tilbringe tid på vaskerommet, det er en av de fredeligste plassene i huset. Lurer litt på hvorfor det er slik :o) Her kan jeg stå i mine egne tanker og planlegge neste blogginnlegg eller andre gjøremål. Jeg trives imidlertid best når det er litt koselig rundt meg og liker derfor å pynte litt også på vaskerommet.

Vaskerommet olivensåper

Det er veldig greit at “pynten” er brukbar til noe også. Disse flakene fra olivensåpe produksjon er helt suverene til håndvask av tynne ullplagg. Ja, jeg har Milo også, men den rosa flasken får stå inne i skapet bak ei dør :o)
Vaskerommet olivensåper
Klesklypene i tre er både praktiske å bruke og fine å se på.
Vaskerommet olivensåper

I dag får vi kjøpt olivensåper mange plasser i Norge, mine er imidlertid kjøpt på en bitteliten såpefabrikk i Aix en Provence. Det er litt ekstra hyggelig å tenke påsynes jeg :o) Det lille håndkleet med lavendel er kjøpt i Arles på en bitteliten butikk ved siden av amfiteateret fra romertiden. Det blir nesten enklere å huske byer jeg har vært i når jeg har med en liten ting hjem som jeg vet er produsert akkurat der.

Vaskerommet olivensåper

Durance strykevann gir sengeklærne en anelse lavendelduft. Da blir det sommerstemning selv om gradestokken nå har krøpet forbi minus ti grader.
Vaskerommet olivensåper
Også vasken har fått en egen Marseille såpe. Husker dere sunlightsåpen? Den er å få kjøpt enda, den ble  bla. brukt til å ta bort flekker fra klærne. Samme effekten har olivensåpe. I tillegg har den litt impregneringseffekt som er god på bla. ullplagg.
Vaskerommet olivensåper
I dag har jeg hjemmedag med ei syk lita frøken, nå skal vi kose oss litt ekstra og håpe at feber, hoste og andre basselusker forsvinner så fort som bare det! :o) Sola skinner over Levanger, enda er det noen dager til den tipper over åskammen og når inn i huset vårt, men fra da av skinner sola inn her fra den står opp til den går ned :o) Vi har en herlig tid i vente alle sammen.
Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag! Jeg er så utrolig glad for at så mange tar turen innom bloggen min og ekstra glad blir jeg for alle koselige meldinger som legges igjen her og på epost.
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Litt pynt på vaskerommet

  1. Blåbærtua says:

    Så mange flotte detaljer på vaskerommet ditt,kjekkt å ha fine ting å pynte rundt med:)
    Godt med ein fredlig plass når ein vasker klær men det var voldsomt mange maskiner til dagen,oj her er me 5 og det er vel 7-8 maskiner i veka og ikkje har eg tørketrommel men det går fint,hihi;)

    Fine fredag til deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: