Lørdag og nytt lysfat

Da er det helg igjen og jeg er kanskje klar for en skitur i godværet :o) Jeg må imidlertid innrømme at jeg synes det er langt bedre å ta meg en joggetur en å labbe rundt på ski som enten sklir for fort eller for sakte avhengig av hvilken swix jeg har smurt på under, hi, hi. Men samtidig finnes det vel ikke noe bedre enn å skli bortover snøen på silkeføre og kjenne sola varme i ansiktet. Vi får se, fortsatt er det 10 minus ute så jeg skal i alle fall vente til litt senere på dagen, hi, hi.

Jeg har fått meg ny bloggadresse, jippi :o) Bloggen er akkurat den samme, men nå skal det stå .com bak navnet på bloggen. Jeg er ikke glad i å sitte å pirke med dette tekniske så det har jeg fått god hjelp til! Enda er det noen ting som skal på plass før det blir slik som jeg vil ha det. Dere som følger meg fra før vil fortsatt få oppdateringene når det kommer nye innlegg :o) Snart håper jeg å ha på plass en “følg meg knapp” på denne siden også.

Her ser dere denne helgens lysfat. Jeg liker jo å endre litt på disse selv om det ikke blir hver helg :o) Selve fatet er kjøpt for noen år siden på Bohus, lysestaken er fra Kremmerhuset, den blanke vasen er fra Ib Laursen og den “grønne” er arvet av min bestemor.

Denne stakkars lille rosen begynte å henge med hodet så den skal få leve litt lengre i en vase for seg selv :o) Og disse kattelabbene eller gåsungene som jeg sier, de er faktisk tørket. De fikk jeg i en vakker bukett en gang i fjor vår, etter at resten av buketten var visnet lot jeg disse få stå uten vann for å se hvor lenge de ville klare seg og nå har de altså ett års dag :o) Pynten rundt er bøyd til av litt tykkere ståltrådlignende materiale, den er myk og lett å forme.

Jeg feirer ny bloggplattform med vakre roser til helga :o) Denne farven er så skjør og fin…..

Hvis noen lurer så er det linduk i auberginefarve, kjøpt i gamlebyen i Tallin, som ligger på bordet. Her fant vi en liten butikk med fantastisk godt utvalg i ensfarvede linduker i mange forskjellige størrelser.  Lysestaken er treearmet i “sølv” og er kjøpt hos Åhlens.

Jeg vil takke dere alle for at dere titter innom meg og takk til alle som legger igjen koselige kommentarer. I kveld blir det en etterlengtet bloggerunde der jeg skal titte innom alle mine gode bloggevenner. Velkommen til nye følgere, håper dere vil trives hos meg! Ha en strålende lørdag alle sammen!

One thought on “Lørdag og nytt lysfat

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: