Lørdagskveld i stua

Hei dere :o) Nå er det lørdagskveld i stua vår. Vinduene er ferdigmalte og nyvaskede. Tapen er plukket bort og pappen er fjernet. Jeg har ryddet og vasket og nå begynner ting å komme tilbake på sine plasser. Nå gjenstår bare noe “småtteri” som den digre stillasen som står i den ene delen av stua, men i morgen forsvinner den også :o) Når vi nå titter oss rundt i stua er det som de hvite vinduskarmene alltid har vært der. Det må jo bety at det var helt rett å male de hvite :o) Nymalt stue fortjener litt ny pynt mener nå jeg og da ble det ny pute i sofaen. Jeg har en gullpute fra Kremmerhuset fra før og da jeg fikk se den nye puten de hadde fått inn med kors på, ja da trengte jeg ikke tenke så lenge på det før den havnet i sofaen min :o)

DSC_8771

Her ser dere litt mer av vinduene på den ene veggen. Vi brukte tre taperuller for å få tapet alle glass, men det er verdt å ta den jobben synes jeg. Nydelig blåfarge på himmelen…..

DSC_8780

DSC_8784

Da jeg var innom Kremmerhuset før helga hadde de begynt å pakke ut mange nyheter. Det er alltid spennende å se hvilke farger som dukker opp og hvilke materialer. Jeg har lenge ønsket meg et betongfat, ja, jeg har ønsket meg det så lenge at jeg seriøst har begynt å sette meg inn i hvordan man kan lage det selv. Jeg har jo sett at en del bloggere lager mye flott at betong. Men så dukket dette fatet opp og selv om det ikke er betong, så ligner det jo litt, ikke sant :o) Litt røffere stil på salongbordet nå i helga :o)

DSC_8788

DSC_8794

Tulipanene fra forrige helg har begynt å strekke seg langt og henge litt med hodet. Jeg ribbet stilkene for det meste av blader og satt de i forskjellige vaser på fatet. Nå får de noen dager til før de må kastes :o)

DSC_8796 DSC_8802 DSC_8806

Lysestaken i gull er blitt en av favorittene mine, nå er den tilbake på salongbordet igjen :o)

DSC_8809

For å støtte opp de hvite tulipanene har jeg rullet sammen de friskeste bladene.

DSC_8816 DSC_8819 DSC_8820 DSC_8822

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker blomster. En stue uten planter er rett og slett litt trist synes jeg. Det er så lett å forandre stil og uttrykk med planter. Fra det søte til det tøffe avhengig av hvilken type plante du velger. Jeg har et innlegg om dette under planlegging og gleder meg til å vise dere litt mer om planter og innredning. Nå skal jeg kose meg med film og noe godt i glasset. Både joggetur og mye husarbeid er unnagjort i dag så nå blir det godstolen resten av kvelden :o) Håper dere får en strålende kveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Lørdagskveld i stua

 1. Toves Sammensurium says:

  Eeeendelig :)))
  Så godt å få sitte i sofaen og se bort på vinduene,tenke på alt arbeidet og sukker fornøyd over at det nå er gjort.Og det ble jo så fint,tror helt sikkert at det var meningen jeg altså! :))))

  Herlig på bordet og i sofaen din også,så deilig med litt nytt!!!!
  Kos deg videre denne lørdagskvelden og vær fornøyd med deg selv,du er så flink at!!!

  Toveklem :)

  PS VBetongfatet var kjempetøf,meant to be!!!

 2. Monica Midtun says:

  Så mye fint du har :) ja blomster gjør en hel del. Mange fine ting på Kremmerhuset- litt for mye, hi hi :) skulle hatt større hus og mere penger.

  Koselig å stikke innom deg og se så mye vakker inspirasjon !

  Nyt dagen klem Monica

Comments are closed.

Translate »