Love Tags smykker

Jeg har smykkedilla og sier aldri nei takk til et flott smykke :o) Aller helst liker jeg enkle, rene smykker med ikke så alt for mye dill, selv om det også kan være fint til sitt bruk. Når man i tillegg får muligheten til å bli litt kjent med tanken bak produktene og hvordan de framstilles, ja da blir jeg interessert :o) Jeg har nettopp blitt kjent med noen av smykkene til Jane Kønig. En dansk klesdesigner som etterhvert har etablert sin egen smykkevirksomhet hvor smykkene håndlages med sine helt spesielle særtrekk. Hverdagsobjekter møter edle materialer og preges med sterke symboler laget i edelt metall og diamanter, men også ben, lær og horn :o) Jeg er i dag den lykkelige eier av et av hennes smykker, nemlig et Love Tags smykke. Se så fint det var pakket inn da det kort tid etter bestillingen ble levert på døra mi :o) DSC_3939 DSC_3943 DSC_3944

Love Tags eller “A tag of Love” er et enkelt smykke som gjemmer på en kjærlighetserklæring som er både privat og hemmelighetsfull. Bokstavene kan symbolisere en unik forbindelse til en kjæreste, søsken eller en nær venninne. DSC_3950

Det er koselig at smykkene kommer så fint innpakket.

DSC_3954-001

 

DSC_3957

 

I serien av Love Tags kan du velg mellom lange og korte kjeder, armbånd og ulike tags. Du kan velge mellom Sterling sølv, rodinert sølv, forgylt sølv, rosaforgylt sølv og 18 karat gull.

DSC_3966

Jeg har valgt et smykke i Sterling sølv med to tags. Kjedet er 60 cm og passe langt til å ha utenpå en genser eller bluse, men for langt til å være halsgrop smykke. Skulle jeg hatt et til kunne jeg tenkt meg ett i rosaforgylt sølv :o)

DSC_3969

Jane Kønig har egen nettbutikk hvor mange av hennes flotte produkter er å få kjøpt. Husk bare på at selv om nettbutikken er norsk, sendes smykkene fra Danmark og toll legges til prisen.

DSC_3970

DSC_3984

Jeg har allerede brukt smykket masse, jeg liker så godt det enkle designet :o) Egentlig skulle jeg vel hatt en tags for hvert av mine fire barn, det får jeg ønske meg senere :o) Nå skal jeg sykle av gårde på jobb, herlig å kjenne på at beina igjen fungerer etter toppturen forrige helg :o) Håper dere alle får en herlig dag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: