Lunsj i hagen

Ja, det ble sannelig nok en fantastisk dag her midt i landet :o) Og for de som har anledning er det bare å nyte de herlige solstrålene så godt det lar seg gjøre. Med fridag i dag lå det an til en strålende dag som startet med joggetur og deretter lunsj i hagen :o) Jeg benket meg med saueskinn, ullpledd, varm kaffe samt boller fra gårdagens fastelavnsfeiring og ei god bok :o) Gleden varte imidlertid ikke så lenge, plutselig sto en av våre to katter foran meg, skadet og hadde det veldig vondt. Heldigvis fikk vi komme til smådyrklinikken med en gang og her tok de godt i mot oss. Stakkar lille kattepus, snill og god og veldig glad i mennesker, det er dessverre slikt som kan skje. Møte med biler er tøft for myke trafikanter og for vår lille kattepus gikk det hardt utover hodet. Nå har han fått medisiner og har spist godt, vi krysser fingre og håper at det vil gå bra med vår lille venn! Når har jeg lyst til å dele noen bilder med dere fra min lille pause i sola i dag :o) Ikke mye som minner om vår enda på hagens busker, men enda er det for tidlig med de grønne små spirene :o)

DSC_9197 DSC_9196

Kattelabber er et koselig vårtegn. Disse er ikke plukket fra hagen, men har vært en del av en blomsterbukett jeg fikk for to år siden. De har holdt seg veldig godt og det er skikkelig koselig å plukke de fram når vårsola titter fram :o)

DSC_9207

Småfuglene kvitrer i hagen og da måtte jeg jo ha denne koppen :o)

DSC_9201

Noen få kattelabber eller gåsunger har falt av…..

DSC_9204 DSC_9203

Maten smaker best ute i det fri :o)

DSC_9209 DSC_9217 DSC_9218

 

Nå skal jeg fortsette å sy på Tilda isprinsesse, noen minutter hver dag så blir den nok ferdig til slutt :o)

DSC_9191

 

Håper dere alle får en herlig mandagskveld! Tusen takk for at dere titter innom meg og hjertelig velkommen til nye følgere! Det er også veldig gøy å se at jeg har fått mange følgere på instagram også. Har du instagram og har lyst til å følge med der, ja da finner du linken “her”.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Lunsj i hagen

  1. Helen says:

    Så koselig det så ut og sitte der ute i hagen og nyte lunsjen etter en joggetur. Høres ut som en perfekt start på dagen. Så trist med katten, jeg håper det går bra med han.

Comments are closed.