Lyse, lette vegger

Tenk, jeg har ikke en eneste vegg med tapet på dersom glassfiberstrie ikke telles….. Jeg har noen ganger vært inne på tanken å gjøre noe med den strien vi har på kjøkkenet, men siden den jo er hvit så merkes den jo ikke så godt :o) Nå har jeg imidlertid fått tatt en titt på Eco Boråstapeters helt nye kolleksjon. Jeg er hekta. Eco white light heter den nye kolleksjonen, en hyllest til det vakre, hvite og lyset :o)

po7g0nkkgr6xqfisql5t (1)

Som det går fram av navnet er tapetet hvitt, men titter du nærmere finner du mye spennende. Her er finner du helt moderne og abstrakte mønstre, du finner rosemønster og lek med skygger, det skimrer og glitrer og gjør den hvite veggen til en helt spesiell opplevelse. Dette er noe for den som gjerne vil ha det hvitt rundt seg, men samtidig vil ha det unike og det lille ekstra.

aiw3a3ckhgthvkj0939m bvv0ii2yc6uee5vntagb

Rosemønster er aldeles ikke avlegs. Dette kan jo rett og slett mine om tidligere tiders miljøstrie eller glassfiberstrie :o)

dnrdyixdf4m1infh3tzb

Jeg liker denne ruteeffekten og tror kanskje dette hadde vært noe til kjøkkenveggen min….

fs0cjcrrtuscchzmjuvt

Her er uttrykket langt tøffere…..

fvwznsynpkblr2xxwael

Her danser skyggene fra trærne på veggen. Stilig :o)

irbnzr31ndssd6i73t9s

Her kan vi så vidt skimte store, runde sirkler :o)

rfywlhtuifltwzxkplib rqpppdj7pymfptginwkk

 

qw1yaqhgrcq1652h52az

Ja, det ble mye hvitt i innlegget i dag. Personlig liker jeg litt fargeklatter rundt omkring, men det lar seg jo veldig lett kombinere med disse lyse tapetene. En ting er sikkert, dette er luftig og det er lyset, ja, ingen er vel i tvil om at disse tapetene hyller lyset :o) Jeg vil bare tipse om at det finnes langt mer fargerike tapeter på hjemmesiden til Borås tapeter dersom du foretrekker det :o) for ordens skyld… innlegget er ikke sponset :o) Håper dere alle har en flott onsdagskveld. Her har det vært veldig kaldt i dag. 12 minus er hutrende kaldt synes jeg. Spesielt når det er mars og jeg har lyst på vår :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: