Lysfatet pyntet til helga

Endelig er det fredag og helg. Værkartet viser sol, sol, sol :o) Gradestokken viser imidlertid en temperatur som innbyr til innehelg, men kulden stenger vi bare ute med masse klær og bevegelse :o) Jeg liker  kjempegodt disse kalde vinterdagene, komme seg ut i snøen, kjenne at sola skinner og varmer bittelitt. Ingenting er så godt som å komme inn i varmen etter en slik frisk tur. Men nå er det fredagskveld og inne er det godt og varmt. I dag pyntet jeg ett av lysfatene mine. Det er så morsomt å bytte ut litt pynt, skifte farver på lys og flytte rundt på disse fatene. Akkurat nå er jeg litt rosa, lilla inspirert, det er jo morsdag til helga og da må min farve fram :o)

Pynt et lysfat

 

Dette bittelille hodet er egentlig til å henge opp, men jeg synes det var litt søtt og gir litt vinterstemning. Jeg fant det på Kremmerhuset. Det er også fatet og lysestakene kjøpt.
Pynt et lysfat
Pynt et lysfat
Pynt et lysfat
Jeg var innom Søstrene Grene her om dagen, da fant jeg sannelig slike pong pong baller som er blitt så populære. Da måtte jo jeg også teste ut en slik og enn så lenge får den ligge litt og pynte opp ved lysfatet mitt. Jeg er sannelig litt spent på hvor lang tid det tar før kattene oppdager den :o) Nå skal jeg kose meg med litt mer pizza, og siden jeg har potensielle kjøreoppdrag i løpet av natten, blir det en god kopp te ved siden av :o) En titt innom mine favorittblogger blir det også i løpet av kvelden.
Pynt et lysfat
Tusen, tusen takk til alle som er innom meg og til alle dere som legger igjen en kommentar. Enda er det noen dager igjen av min Giveaway hvor premien er en liten sommer Tilda og solsikkefrø. Ta gjerne en titt innom innlegget her og legg igjen en liten kommentar :o) Jeg ønsker dere en strålende herlig fredagskveld!

5 thoughts on “Lysfatet pyntet til helga

 1. ♥ Netta ♥ says:

  Så fint lysfat du har. Herlig med litt farger i heimen nå som det er hvitt og ganske lite farger ute. Her har vi ikke tatt frem fargene riktig enda, men det varer nok ikke så lenge før det sniker seg inn noen vårlige pasteller i heimen :-)

  Ha en super helg!

  Klem
  Netta

 2. Blåbærtua says:

  Så herlige bilder,godt med litt farger som frisker opp og dei pompomene er så fine,skulle hatt Søstrene Grene nærmere for dei har så masse fint og billig:)
  Kos deg i helga!
  God klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: