Har du lyst til å lære deg å sy – hjemme i stua

https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design

Har du lyst til å gå på sykurs - hjemme i stua 

Etter at jeg startet opp som designer og gründer av bye9design, har jeg blitt kjent med en rekke flotte og kreative gründere rundt omkring i landet vårt. Trine fra Trinel Syskole og Design, er en av dem.  Jeg la først merke til henne gjennom et gründerkurs vi begge har vært med på. En sprudlende dame som ikke er redd for jobbe døgnet rundt med det hun brenner for, nemlig å lære andre å sy. Etterhvert har jeg lært henne å kjenne og fått et godt innblikk i hva denne damen holder på med. Og jeg kan like gjerne si det med en gang.... Denne damen kan sy! Og denne damen kan lære bort å sy! 

Ettersom jeg selv elsker å sy, har jeg fulgt noen av Trines utallige facebooklivesendinger og små videosnutter. Her har jeg snappet opp flere triks som gjør det enklere for meg når jeg igjen skal trekke fram symaskinen nå i høst. Gjennom videoene har hun overbevist meg. Dette kan hun og hun viser det fram på en beskrivende og fin måte som gjør at jeg får det med meg. Før jeg sier noe mer, her er hun. 

https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design

Hvem er Trine og hva kan du lære av henne

Trine er dansk og hun har 22 års erfaring innen skredder, teater og klesbransjen i Danmark, Norge og USA. Hun har hatt 2 arbeidsopphold hos designer Isabel Toledo i New York. Hjemme i Oslo har hun hittil holdt kurs i sitt "verksted" på Sagene for 200 kreative sjeler. 

Men nå skal altså resten av landet få mulighet til å lære av Trine, og hun har nylig lansert Bikuben. Et online sykurs og sygruppe som åpner mandag 4. september kl. 18.00. Her kan du lære deg å sy klær som passer til deg, gjennom et 6 måneders langt onlinekurs. Du får i tillegg bli med i bikubens lukkede facebookgruppe og du kan ta del i ukentlige spørretimer på facebook. 

Det du skal lære å sy gjennom dette kurset er skjørt, topp, kjole og kåpe. Trine designer og lager mønster selv og disse får du tilgang til i kurset. På facebooklivesendinger har hun blant annet vist fram hvordan mønster kan tilpasses vår egen kroppsform, hun har vist hvordan stoff kan draperes på ulikt vis for å få til nydelige snitt og hun viser hvordan forskjellige sting kan sys. Hun har gjennom videoene virkelig vist fram at dette er noe hun kan, samtidig lærer hun bort sine teknikker til oss som vil lære. Ta gjerne en titt innom facebook siden hennes: Trinel Syskole og Design.

https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design
https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design
https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design

Hvordan foregår et online sykurs

For å være helt ærlig så har jeg aldri vært med på et online sykurs, men jeg har vært med på flere online kurs som er bygd opp på akkurat samme måte som Trine gjør det. Blant annet et hagekurs og gründerkurs. Du får tilgang til videoer som du kan se igjen og igjen så mange ganger du vil. Videoene kan stoppes underveis slik at du kan sy underveis som du ser videoen. Du får videre tilgang til en facebookgruppe der du kan stille spørsmål og utveksle erfaring med de andre deltagerne og Trine. Du får også tilgang til ukentlige spørretimer på facebook. Slike spørretimer fungerer gjerne slik at du legger inn et spørsmål i forkant og får svar på det direkte fra Trine gjennom video når spørretimen settes i gang. Dersom du ikke har anledning til å møte opp, kan du se spørretimen i reprise etterpå, så mange ganger du vil. 

https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design
https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design
https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design

Hvordan er kurset bygd opp og hva koster det

Kurset er bygd opp i fire kapitler. Du starter med skjørt i september, deretter er det topp og kjole før du avslutter med kåpe. Hvert kapittel er igjen bygd opp med 6 temaer, og du får selvsagt tilgang til Trines mønstre når du er påmeldt kurset. Kurset starter mandag 4. september, og du kan melde deg på fram til kl. 17.59. Etter det er kurset stengt for denne gang. Hele sykurset selges nå til introduksjonspris på kr. 3997,-. 

Jeg har valgt å være affiliate for Trine, det betyr at jeg får noen prosenter av salget, dersom du melder deg på sykurset gjennom mine linker. Dersom ingen kjøper kurs via mine linker, så er dette rett og slett gratis reklame for Bikubens online syskole. Jeg får altså ikke betalt for å skrive blogginnlegget :) Det er svært sjelden jeg skriver slike innlegg som dette, men ettersom jeg vet at mange av mine følgere elsker å sy og jeg vet Trine er en dame som vil at du skal lykkes, da kan jeg trygt anbefale kurset selv om jeg ikke har vært med på dette selv. Jeg har ikke hørt om andre online sykurs slik som dette i Norge før, derfor er det ekstra spennende at vi nå får mulighet til å lære å sy uansett hvor i landet vi bor. 

05
Days
06
Hours
44
Minutes
19
Seconds
https://trinel.simplero.com/products/66131-Bikuben-2017-online-sykurs-og-sygruppe?ref=11204-Bye9design