Lysvoktere – Maileg

Mine skjønne små Mailegnisser, Selma og Sophus, ville bare titte innom og si at de nå har fått seg ny jobb. Siden alle adventspakkene nå henger trygt på hver sin kalender er det ikke bruk for dem som pakkepassere lenger. Da levende lys ikke skal stå alene, har de tatt på seg jobben med å sitte å passe på ved lykta. Når kattene lusker forbi hvisker de ut sine advarsler :o)

001
002
004
Dersom du også har slike herlige nisser, kan du se om du finner navnet deres ved å gå inn på Maileg sine  nettsider som du finner HER.
Nå har bolledeigen vokst seg stor nok og er klar til utbaking. Jeg gleder meg til nystekte boller som jeg regner med blir kveldsmaten vår i kveld :o) er det adventstid så er det det :o)
Håper dere har hatt en trivelig desembermandag!
Klem fra Nina

2 thoughts on “Lysvoktere – Maileg

 1. Livets små øyeblikk says:

  Skjønne Maileg-nissene, søte de er der de sitter:)
  Boller til kvelds er aldri feil. Boller generelt er aldri feil, vi liker slikt her hos oss. Dessverre er jeg verdens verste i gjærbakst og kan ikke by på så mye fristende på den fronten. Godt det er gode boller å få kjøpt på butikken også;)

  Vi spiste forresten middagsrester til kvelds i dag, får si som du; er det adventstid så er det adventstid – i vårt tilfelle betyr det litt enkle løsninger innimellom:o)

  Ha ei god natt og en strålende tirsdag.
  klem:)

Comments are closed.