Makeover i sofakroken

Jepp, da gjorde jeg det! Jeg klarte ikke å holde meg unna den flotte puta fra Barfota som jeg har stått og holdt i flere ganger….. Sort og hvitt da gitt, jeg bruker ikke sort og hvitt i stua mi, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle falle så pladask for denne. Men med ny grå sofa åpner mulighetene seg, hi, hi :o) Puten er fylt med dun og som jeg har nevnt tidligere, dette er norsk design. Bildet i bakgrunnen er kjøpt for mange år siden på kunstauksjon og sammen med det sorte og hvite er det en smal gullkant.

 

Som den puteglade madammen jeg er ble det også ny pute da jeg var i Trondheim sist. Denne er fra Home & Cottage og har de herlige grånyansene jeg er så glad i :o)

Denne lyslykten fra Kremmerhuset passer inn overalt :o) Enda er det mørke kvelder og koselig å tenne lys. Vinduene i huset gjør at lyset nesten skinner som en stjerne, vakkert!

Ja, happy lights har kommet som en farsott over mange bloggere i alle fall. Jeg er også blitt bitt av basillen, jeg elsker det varme, glødende lyset som skinner opp i en mørk krok. Dette er rett og slett koselys, er dekorativt og morsomt å se på. For å sette den sammen ble flere i familien engasjert, og sjelden har en lyslenke ført til så mye snakk og diskusjoner, hi, hi :o) Nå gleder jeg meg til min andre lenke i grånyanser kommer, den skal flytte inn i leiligheten vi har i Trondheim :o) Jeg kjøpt mine lys hos Lune Hjem, den finnes i mange flere farvevarianter.

Alt kan ikke være grått og sort og hvitt hos meg, så her har jeg frisket opp med en lilla pute, og så det er sagt, lyslenken henger på en bokhylle som er fylt med farverike bøker, så det mangler ikke på farver i kroken :o)

At kattepuser liker oppmerksomhet er ingen overraskelse, heller ikke her i huset, hi, hi. Her ser dere Moshmosh, en liten kattefrøken som snart fyller 1 år, hun elsker å legge seg i veien overalt i håp om å få litt kos og oppmerksomhet. Jeg tror jeg flyttet henne bortimot ti ganger, for i det hele tatt å få knipset noen bilder uten henne på :o) Kan det være at hun har sett seg ut fuglen på puta som sitt neste offer, grøss og gru, de klørne er skarpe, men hittil har puta fått ligge i fred.

Nå har jeg tatt påskeferie, det skal bli utrolig deilig å få noen fridager,dager uten andre planer enn å kose seg, spise, trene og være sammen med familien. Så får vi fylle dem med de aktiviteter vi har lyst til der og da. Men noe husarbeid må tas igjen etter en arbeidsuke, så nå skal jeg hive meg rundt. Senere på dagen blir det jentetur til Trondheim på min datter og meg, det blir fin start på påskeferien :o)

Det er så koselig at dere titter innom til meg og jeg blir kjempeglad når dere legger igjen en kommentar. Jeg håper dere alle får en knallfin start på denne helga og ønsker dere en strålende god fredag!

3 thoughts on “Makeover i sofakroken

 1. Reidunn says:

  Så gøy med nye puter!!
  Stua blir liksom ny med en gang:) Det er ikke så mye som skal til..
  Sort og hvitt er stilige kontraster.
  Happy lights går som en farsott hos de fleste bloggerne ja. Har ikke blitt bitt av basillen:) De passer ikke helt inn hos meg men jeg synes absolutt at det er stilig:) Passet inn hos deg:)
  Ønsker deg en avslappende og god påske!!
  Klem Reidunn

 2. Tove says:

  Hihi,så artig med en liten linsepus…klart de vil være med på moroa og vise hvor fine de er!!!Skulle bare mangle!
  Puten din var faktisk helt super – det ble en stilig kontrast!!!Meant to be!
  Ønsker deg en herlig påske,Moshmosh også ;)
  Toveklem :)

 3. Millas blåbærtua says:

  Så herlig med ei ny pute og puter får vi aldri nok av,hihi:)
  Dei happylightsa skinner så fint opp og eg har et sett kvite og et med farger,så fornøyd og dei lyser så koselig opp:)
  Ønsker deg ein fin lørdag!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: