Mandagsinspirasjon

Mandagsinspirasjon
Mandagsinspirasjon
Mandagsinspirasjon

Bilder til trøst

Noen ganger hjelper det veldig på humøret å se på fine bilder. Akkurat nå river feberen i kroppen, kaffe smaker ikke godt, og selv den sterkeste "fishermans friend", lindrer ikke hosten. Med en stor kopp varm og ullteppe i godstolen, har jeg rigget meg til for å gjøre noe koselig. Jeg har en brukerkonto på tumblr, i går fikk jeg en epost der de spurte om jeg hadde glemt dem. Og ja, jeg hadde egentlig det. Derfor ble jeg inspirert til å titte innom i dag, og jeg sier bare, det er så utrolig mang flotte bilder der inne. Det er jo ikke alltid man orker å gjøre noe, eller lage noe, men vakre bilder på netthinnen gjør likevel noe positivt med med kropp og sjel. 

Bilder til inspirasjon

Bildet fra parken suger meg til seg, jeg får lyst til å sitte på den benken, gå en tur og puste inn frisk luft. Selv med feber i kroppen måtte jeg på luftetur med Idefix- Han hoppet og spratt i glede, rundt den noe slappe matmoren. Jeg tenkte på dette bildet og gleder meg til å bli frisk igjen slik at jeg kan ta en litt lengre tur med vofsen. I mellomtiden strakte jeg litt ekstra hals i dag og tittet inn i hagene jeg passerte. Noen er så flinke til å holde det fint også når det er vinter og ikke en snøflekk. Dette bildet fra parken fikk meg altså til å tenke på alt annet enn at jeg egentlig ville sitte inne under teppet og synes litt synd på meg selv.... Det handler om å spinne videre på den inspirasjonen bildene kan gi deg. 

Mandagsinspirasjon
Mandagsinspirasjon

Blomster gleder

Jeg kjøpte hvite tulipaner til helga, og enda står en blomsterdekorasjon vi fikk på nyåret, i sin fineste skrud. Nå skal det bemerkes at det ikke er avskårne blomster i den dekorasjonen. Jeg elsker å omgi meg med blomster. En tulipanbukett forandrer seg fra dag til dag. Snart dukker også ranunklene opp i all sin fargeprakt og minner oss om våren som ligger foran oss. 

Mandagsinspirasjon
Mandagsinspirasjon

Da jeg titte innom tumblr i dag, fant jeg disse to bildene som jeg umiddelbart tolket som et tegn til meg selv på denne feberdagen. For det første, det er lov å slappe av å gjøre noe koselig eller gjøre ingenting, når man er syk. For det andre, det er lov å planlegge og tenke på alt det man selv har lyst til å lage, når man er litt syk. Det er nesten som man kvikner litt til når man ser alt det fine som kan lages. Jeg er virkelig imponert over kunstnerdamen som har laget bildet under her med kaffe, tenk at det er mulig.....

Mandagsinspirasjon
Mandagsinspirasjon

Alle bildene med kilde er delt på min tumblr side. Har du ingen bruker der selv, så er det bare å nyte de her :) 

2 thoughts on “Mandagsinspirasjon

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: