Mandagskos

Det er mandag igjen, det er vår og det er deilig og lyst ute :o) Her i Trøndelag har helga bragt med seg en kombinasjon av sol, varme og regn, så nå ser vi et tydelig grønnskjær over trær og busker. Det er så fantastisk herlig! Siden det er mandag og vår hadde jeg lyst til å pynte litt ekstra til frokosten :o) Det er ikke så mye som skal til, men nok til å kjenne at det er godt å leve :o)

DSCN2863

Lettkokte havregryn med rosiner og iskald melk, jeg er helt avhengig av dette til frokost :o) Det er også eneste måten jeg får i meg melk på.

DSCN2866

Så må vi ikke glemme kaffen. Verdens beste kaffe er akkurat passe sterk, helst mørkbrent og den inntas på morgenkvisten :o)

DSCN2874

Hvitveisen har slått ut i full blomst både i hagen vår og i skogen bak huset. Det er bare å nyte den så lenge den varer :o)

DSCN2875 DSCN2876 DSCN2877

Jeg elsker disse morgenstundene. Aller helst står jeg opp en time før ungene skal opp, for å få lest aviser, drukket kaffe og kommet skikkelig igang :o) Det er en herlig start på dagen :o) Nå er alle av gårde på skole og jobb så nå skal jeg sette meg på sykkelen og trille avgårde på jobb. Ha en strålende mandag alle som titter innom!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Mandagskos

 1. Annelise Edgarsdatter says:

  Hei:)

  Så fin blogg:) Vakre bilder!! Ser det er blitt vår i trivelige trønderlagen…, sukk, sliter med hjemlengselen kjenner jeg:)
  Har lagt meg til som følger hos deg, og kommer garantert tilbake:)
  Fin fin uke til deg:)

  Annelise

 2. Millas blåbærtua says:

  Høyres veldig godt og fint ut,herlig å stå opp litt tidligere på morgenen men merker det er lettere å stå opp når det er sol,her regner det masse idag men håper det letter utover dagen!
  Kvitveis er så fint,var nett ute å plukka meg ein bukett til å pynte med inne❤

  Fine ny veke til deg:)
  God klem fra Lillian

 3. Bente says:

  Her har jeg ikke vært før,tror jeg da ? Men så koselig blogg da ;)
  Høres ut som en perfekt start på dagen :))

  Fin uke videre til deg :)) Ps.Kjekt du stakk innom meg :)

  Klem Bente

Comments are closed.