Mange nyheter fra Ikea

Åååå så gøy det var å bli invitert og få ta del i lanseringen av Ikeas nye kolleksjon, PS 2014. Kanskje kjenner dere til PS kolleksjonen fra før og nå er den kommet med mange flere nyheter og masse spennende detaljer. Hele 19 forskjellige designere står bak PS 2014 kolleksjonen. Årets kolleksjon er inspirert av den moderne livsstilen, med hyppige flyttinger og ulike boløsninger. Alt er laget med tanke på at hjemmet er i stadig bevegelse og med behov for forandringer. Det som kanskje er det mest spennende med produktene er at hver eneste lille ting som er laget i denne kolleksjonen har en liten historie. Finner du noe du liker…. Kanskje vil du vite hva designeren tenkte da han kom på at han skulle lage akkurat denne tingen, hvordan tenkte han at den skulle brukes… Ta i så fall en titt inn på “denne” linken. Fant du ingen favoritt, kanskje du finner en ved å lese om produktene :o) En ting er sikkert, jeg tenkte ikke på en science fiction film da jeg så denne herlige lampen, men det var nettopp det designeren gjorde, samt videospill. Hovedideen var å kunne endre lampeskjermens form og dermed lyset ved å trekke i snora.

DSC_9917 DSC_9919

Jeg fikk ideen da jeg tenkte på det moderne svaret på ildstedet – plassen der folk samles i hjemmet, og som for meg er kjøkkenbordet. Dette er noe av det designeren sier om denne kule stålampen. I bakgrunnen ser du et garderobeskap designet av en franskmann som selv bor i et ombygd trykkeri.

DSC_9907

Du finner også nyheter som kan brukes til oppbevaring av småtteri, enten det er smykker, baderomsting, kjøkkenting eller annet som trenger et sted å være :o)

DSC_9913 DSC_9914

Jeg likte godt dette lille hjørneskapet, det tar ikke stor plass, men det er romslig og en flott fargeklatt i innredningen.

DSC_9898

Enkelt og stilrent, denne pulten tar ikke så stor plass og har du rotet er det jo bare å lukke igjen….

DSC_9900

Store bildetavler både til pynt og nytte, i den friske fargen som gjenkjenner akkurat denne kolleksjonen.

DSC_9904

Enda en favoritt… Husker du de gammeldagse rivene/rakene. Det ligner nesten en slik en som står lent inntil veggen. Men dette er sannelig en praktisk hylle med knagger som har plass til mye oppbevaring og tar liten plass. Denne finnes også med svarte detaljer.

DSC_9878 DSC_9880

Friske farger og geometrisk mønster. Her ble designeren inspirert etter å ha reist i Øst-Europa, hvor hun fant boliger på landsbygda med vegger dekket av tekstiler, gulv med malte fliser og speil dekorert med beiset glassfolie.

DSC_9882 DSC_9890

Mye småtteri er det selvfølgelig å finne i denne kolleksjonen :o) Her representert med krukker med fargerike lokk :o) Selv vant jeg et stilig fat som sannelig skal brukes en del når det blir sol og sommer og mat og drikke skal bæres ut i hagen. For den som er glad i hageliv eller har en balkong som skal pyntes så finnes det morsomme produkter også til det :o)

DSC_9875

Disse flotte, herlige damene var noen av dem som tok godt i mot bloggerne. Disse tre er ansvarlige for stylingen av utstillingene vi blant annet finner i andre etasje hos Ikea Leangen. De hadde valgt seg ut noen produkter som de fortalte oss om.

DSC_9892

Det var kjempekoselig å treffe både kjente og ukjente bloggere denne tirsdags ettermiddagen i mars :o) Vi ble tatt godt vare på og fikk gå rundt og mingle, ta bilder, stille spørsmål og servering av mat og drikke ble det også :o) På toppen av det hele fikk vi med oss en pose med pledd, skjærebrett og kokebok for vårens gode måltider. En ting er sikkert, dette blir jeg gjerne med på igjen :o) Har du lyst å se flere produkter kan du ta en titt innom hjemmesiden til Ikea som du finner “her”.  Nå er det sannelig blitt påskeferie på meg, jippi, jeg har gledet meg lenge til langfri og nå er dagen kommet :o) Håper dere alle får en strålende torsdagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Mange nyheter fra Ikea

  1. Mandelhjärta says:

    Det hjørneskapet må jeg ta en nærmere titt på… ;) Så praktisk!
    Skal pusse opp et gjesterom, så snart blir det sikkert IKEA-tur.
    Ønsker deg en riktig god påskeferie! Kos deg! :)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: