Maritimt hos Ikea

I februar lanserte Ikea en ny og maritim serie for alle som elsker livet ved sjøen. Jeg gleder meg veldig til vi skal åpne sjøhytta og få tatt noen turer utover til kysten. Likevel er det enda litt tidlig for sommergleder, men det skader ikke å begynne å titte litt på alt det fine som kommer. Skulle det være noe som skal byttes ut og fornyes så er jo dette en fin tid å planlegge på. Jeg kjenner at det nesten bobler over i meg av glede over at dagene blir lengre og lysere. Det får ikke hjelpe at det blåser ute og at det meste er grått og tørt. Det er ikke lenge igjen til sola begynner å varme i solveggen og vi kan ta lengre og lengre opphold utendørs uten å fryse :o) Jeg synes Ikeas maritime serie er en skikkelig fargesterk og glad serie. Dette er sommerstemning :o)

Maritimt - Ikea

Puter, håndklær, sengetøy, tepper… alt i blått, hvitt og rødt.

Maritimt - ikea

Tøffe puter som ser ut som de er flettet med tykke hampetau.

maritimt - Ikea

Servietter til festlige sommerbord.

Maritimt - ikea

Pute med fasong som fendere :o) Ser du den store duppen på hylla bak sengen. Det er en lampe….

Maritimt  - ikea

Lyslenker med “dupper” som er solcelledrevet, metervare med maritimt mønster og mye annet. Ta en titt innom Ikeas nettsider og se om du finner noe du liker. Jeg er veldig spent på hvordan putene og metervarene kjennes ut. Ikke alt er nødvendigvis den kvaliteten man er på utkikk etter, derfor synes jeg det er veldig greit å kunne stikke innom å kjenne på stoffene. Et av de morsomme tøyene jeg skal se litt nærmere på er dette :o) Kanskje kan det brukes til en duk på et bord…..

Maritimt - Ikea

Nå skal middagen for uka handles inn. De store vinduene i stua er ferdig og jeg gyver løs på de mindre :o) Det er rett og slett herlig å se hvor fint det blir med hvite vinduer :o) Håper dere alle sammen får en fin mandag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Maritimt hos Ikea

  1. Millas blåbærtua says:

    Så lyst eg har til å ta turen innom Ikea men er så langt borte men når eg først er der så kjøper me litt Hihi:)
    Fin kveld til deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: