Med penn, papir og en planlegger

God lørdag alle sammen! For meg finnes det ingen bedre start på dagen en tid til en varm kopp kaffe og aviser i papirutgave :o) Fortsatt kan jeg ikke klare meg med bare nettavisene, det henger litt igjen at jeg må kunne ta i avisen. Ute er det blitt mildere og skyene ligger lavt og grått over Trøndelag. På slike dager blir det liksom ikke nok farge og derfor har jeg så lyst å vise dere min årsplanlegger. I år falt valget på denne nettopp på grunn av alle fargene. den strålte mot meg der den lå sammen med sine venner i sort, grått og brunt. I tillegg har den det fantastiske ordet “forvandling” på framsiden.

Med penn, papir og en planlegger

 Men hvorfor i alle dager skal man gå til innkjøp av en årsplanlegger i bokform når man har kalendere i alle varianter på mobilen. Ja, si det. Jeg bruker fortsatt kalenderen på mobilen og pc og legger inn alarm så jeg er sikker på at jeg får med meg alle møter og frister, treninger, kamper, bursdager osv. osv. Men det er noe helt eget med en slik bok. Her kan jeg bruke penn eller blyant, notere, stryke over, bla i tidligere avtaler og pynte med drodlerier. For meg er det rett og slett godt at jeg ikke trenger å drasse på mobil og pc til enhver tid. Det gjør rett og slett godt for min nostalgiske sjel å kunne bruke noe så gammeldags som en årsplanlegger i bokutgave :o)
Med penn, papir og en planlegger
Boken min har tittelen forvandling på framsiden. Jeg liker å tenke på at boken med sine blanke ark for hver dag i 2013 kan inspirere meg til å gjøre de forvandlinger jeg selv ønsker. Det være seg forvandlinger i hus og hjem, men også i forhold til hvordan vi bruker tiden vår i hverdagen. De viktigste dagene i livet vårt er hverdagene, det er de som gir oss det overskuddet og innholdet som er selve livet vårt. Men det er også hverdagene som gjør oss slitne og gjør at vi lengter mot helg og ferier og festlige aktiviteter. Jeg synes teksten for september i boken min er spesielt fin “det magiske øyeblikket”….
Med penn, papir og en planlegger
Det finnes utallige magiske øyeblikk i livene våre, vi må bare ta oss tid til å kjenne på de. Et magisk øyeblikk for meg kan være som jeg tidligere har fortalt, det øyeblikket jeg kjenner gleden over å få nye tøyer/stoff i huset og kjenne gleden over at jeg skal få skape noe av dette. Gleden over å kjenne at hele ukemenyen er planlagt og jeg kan bruke tiden til noe annet enn å tenke på hva jeg skal ha til middag. Har du slike magiske øyeblikk hadde det vært koselig om du ville dele noen med meg her :o)
Akkurat nå kjenner jeg gleden over at jeg snart har nyvaskede gulv i hele huset, jeg skal gå igang nå! Deretter skal jeg og datteren min hente en venninne og mammaen hennes og kjøre til Steinkjer og delfinale i Melodi Grand Prix.
Jeg ønsker dere alle en veldig god lørdag, fyll den med magiske øyeblikk!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Med penn, papir og en planlegger

 1. Livets små øyeblikk says:

  Jeg er som deg, og må ha en almanakk i papir også. Det er noe med det å fylle en bok med notater som er så fint:)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg fylt med magiske øyeblikk,
  varm og god klem:)

 2. Fru Tunheim says:

  Jeg har kjøpt innmat til min Mulberry hvert år, men de tre siste årene har den ligget der ubrukt….i år har jeg ikke kjøpt så får jeg se hvordan det går. Har jo alt på iPhone.

  God søndag til deg.

 3. Anonymous says:

  MÅ ha papirutgaven av avisen jeg å. Dagen er ikke den samme uten å ha fått lest avisen. Klem. Hilsen Mari-Ann.

Comments are closed.