Merci – Paris

Jeg skal hit…. til Merci – Paris i løpet av denne uken. Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden har gått siden jeg skrev innlegget mitt om Paris, i starten av januar. Vi er godt forberedt med forhåndsbestilte billetter til toppen av Eiffeltårnet og inngang til EuroDisney. Andre severdigheter er også planlagt og mor og datter ønsker seg i tillegg litt shoppingtid :) På programmet står selvfølgelig butikken Merci :) For å vite hva jeg har i vente har jeg vært innom og tittet på utvalget og her er det mye spennende. Vit at det også finnes nettbutikk som sender varer til Norge. Husk bare tollen. Skulle du veldig gjerne hatt Le sac au papier, så er det mulig å bestille den :) Her ser du noen av tingene jeg har på ønskelisten…. En bærbar potteskjuler i tekstil med flere rom. Praktisk å flytte krydderhagen fra verandaen og inn på kjøkkenbenken når middagen skal lages.

lookbook_maison17-1

Disse urabane potteskjulerne fås i mange størrelser og tøffe farger. Det som gjør disse så bra er stoffet, den bekytter mot ekstrem varme og mot kulde helt ned til 30 minus med sin termoeffekt. Enkelt å flytte på og lette å sette bort :) Tøff!

h72144050-a

Visste du at på 60 tallet var det en italiensk fabrikkarbeider som kom på den lysende ideen å utnytte stål som ble til overs etter stekepanneproduksjon, til å lage ulike varianter av klyper og klips. Denne lysestaken var det imidlertid designer Tomita Kazuhiko, bosatt i Milan, som fikk ideen til. Han elsker Frankrike og det er Eiffel tårnet som inspirerte han til å designe denne.  Lysestaken blir laget i Italia og har blitt en populær designklassiker, som de fleste har råd til å kjøpe. Stilig! Jeg elsker slike historier bak tingene :o)

h45274023-aJeg er ingen stor shopper når vi er på tur, men når jeg skal ha med meg noe hjem må det være minst mulig og lettest mulig, slik at det blir plass i kofferten. Jeg finner vel neppe noe som er tynnere og lettere enn disse vasene…. De er laget av tynt stoff og skal settes utenpå et glass. Vips har du støtte til høye blomster selv om du kanskje mangler høye vaser :o) Disse har jeg ikke sett før og de ser da utrolig «snedig» ut som vi sier på trøndersk. :o)

h25259001-c h25259001-b

Tja, hvorfor ikke…… :)

h45256002-a

Disse tøffe klypene kommer sammen med papirposen, de kan jo brukes til så mangt.

h621414002-1Jeg kommer ikke utenom notisbøker. Tenk, her finner vi en notatbok for hver måned og årstid. Disse hører til sommermånedene.

h211214037-1For den som er opptatt av dill og dall til kontoret er det nok en god del å bruke pengene på…. De bittesmå klypene fra den lille esken har smiley fjes. Må ha, ikke sant :)

 

h63699001-d

Nå skal jeg pakke og gjøre meg klar til tur. Jeg håper virkelig vi finner fram til denne butikken, for nå er forventningene skrudd opp :o) Ha en herlig tirsdag alle dere som titter innom!