Merci – shopping i Paris

Jeg hadde ett eneste shoppingønske da vi var i Paris i påsken. Merci. Det var ganske merkelig og endelig stå utenfor dette bygget som jeg har sett dusinvis av bilder av gjennom andre blogger. Det var nesten som å treffe en superkjendis :) Med ærefrykt gikk jeg inn døren, hva ville møte meg her… Og det som møtte meg var et digert rom, høyt under taket og med bord hvor noe av det jeg allerede hadde sett meg ut på nettbutikken, lå utstilt. Forøvrig var det helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg, flere etasjer, klær og møbelutstillinger.

IMG_6483

Vi valgte å starte i øverste etasje, her var det mange flotte utstillinger hvor møbler og dekorasjoner ga massevis av inspirasjon. Gutta fant fram til de kuleste og tøffeste stolene, og der ble de sittende mens jentene shoppet :) Siden de ble sittende der ble de tøffeste og kuleste bildene kun til det private fotoalbumet :) Men denne lyse og sommerlige utstillingen ble en av mine favoritter.

Made with Repix (http://repix.it)Det var mye lin, røffe bord og store, grove skåler og kurver.  IMG_6474

Det er tydelig at den industrielle stilen er fremtredende hos Merci. Jeg la min elsk på dette bordet og noe av det grå dekketøyet. Jeg har virkelig fått øynene opp for det som er litt upolert og rustikk.

IMG_6470 IMG_6470-001

Vi vet at blått igjen er populært og denne linsofaen var skikkelig god å sitte i :) Herlige glass….

IMG_6469

Hylle opp og hylle ned med notabøker, penner, blyanter og alt du tror du har bruk for til kontoret…

IMG_6476

Det fine med denne butikken er at det er mange lette og flate ting som kan kjøpes med hjem. Enkelt å få plass til i kofferten :)

IMG_6475

Se på disse vasene…. Det er rett og slett et slags stivt, tynt, stoff, som er sydd sammen med enkle sømmer, brettet ut og satt over et enkelt vannglass. Vips har du dekor på festbordet uten at du trenger å ha et helt lager av blomstervaser :)

IMG_6477 IMG_6479

Disse papirposene kjentes nesten ut som mykt lær. De var fylt opp med slike kliper som er festet på toppen :)

IMG_6481

Da vi var innom var hovedveggen dekorert med digre blyanter. Temaet var kontor og utstyr.

IMG_6480

Tar du turen innom i disse dager så vil du finne et helt nytt tema :)

urban-market-004-2BD (1)

Har du tenkt å ta turen innom, ikke glem å besøke kjelleretasjen. Der finner du en liten cafe og kjøkkenutstyr…. masse kjøkkenutstyr, kurver og bokser og det du måtte ønske. Skulle du også være ute etter de hvite papirbagene som vi ofte ser på blogger, ja så ligger de bak disken der du betaler :) Jeg tror jeg betalte 3 Euro for en….

DSC_5632

Jepp, “been there done that”, tøff butikk, og jeg fikk med meg noe av det jeg hadde sett meg ut på forhånd. Det kan altså være lurt å ta en tur innom nettbutikken før du skal innom, det er lett å gå i shoppefella og plukke med seg ting på impuls, men har du tenkt gjennom litt på forhånd kan det bli en del gode kjøp :) Ha en herlig onsdag alle sammen!

Klem fra Nina