Min favorittkopp

Har du en favorittkopp? Dette er min :o) Jeg kjøpte den en sommerdag for noen år siden. Det var siste dag før ferien, jeg hadde syklet på jobb i sommerkjole og småsko, det var varmt og godt om morgenen da jeg syklet. Noe dager tidligere hadde jeg vært innom en garnbutikk i byen, de selger litt forskjellig, deriblant slike kopper som dette :o) Jeg hadde bestemt for å dra innom etter arbeidstid og kjøpe en slik en. Og som sagt så gjort. Det som gjør at jeg husker dette så godt er at da jeg kom ut fra jobb, regnet det. Men det regnet ikke sånn vanlig regn. Nei, det var liksom sånn dusjregn, og da snakker jeg ikke sparedusj….. Og denne dagen, da regnet gjorde alt, absolutt alt vått, ble denne solskinnskoppen min :o)
Favorittkoppen
Favorittkoppen
Den er min absolutte favoritt enten det er te eller vann eller kakao nedi den. For dette er ingen kaffekopp altså. Dette er min solskinnskopp som får meg til å drømme om sol og sommer midt på svarteste vinteren og om sommeren er den jo rett og slett sommer, hi, hi.
Favorittkoppen
Til en deilig kopp te passer det jo veldig godt med nydelig brunsukker :o) Det er litt gøy i heimen når mor skal fotografere og mange spørsmål har det blitt rundt denne sukkerpinnen. Jeg har flere gjemt i skapet, men det vet de ikke, så denne får helt sikkert ligge i ro til en eller annen kanskje leser innlegget her og skjønner at det kan være mulig å ta seg en smak og legge tilbake en annen, ha,ha, ja sukker er godt det :o)
Favorittkoppen
Forresten, koppen er av merket Mila, sukkerkoppen og fjøla er fra Kremmerhuset.
Favorittkoppen
Fredagen er her igjen og jeg håper aller dere fine leserne mine får en strålende god dag! Jeg setter veldig stor pris på at dere titter innom her til meg. Du trenger ikke ha egen blogg for å bli følger eller legge igjen et spor, uansett, jeg er strålende glad for alle som er innom her!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Min favorittkopp

  1. Livets små øyeblikk says:

    For en herlig, og ikke minst vårlig, kopp – ble glad bare av fargene. Og for en søt historie om hvordan den ble kjøpt, slike historier gjør tingene litt ekstra fine synes jeg:) Jeg har en favorittkopp og den er nesten helt ny. Jeg kjøpte den på Starbucks da vi var i Oslo forige helg og har brukt den hver dag siden – elsker den:) Og den har en liten historie den også, ikke fullt så søt kanskje men en historie likevel;)

    Ønsker deg en strålende fin lørdag,
    varm klem:)

Comments are closed.