Puss opp et Ikea skap

For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel fra en journalist i Klikk.no. Hun lurte på om jeg hadde noen ideer til hvordan hun kunne pusse opp et IKEA skap. Det var en skikkelig morsom utfordring for meg som elsker slike gjør det selv prosjekter. Her var det bare å legge hodet i bløt og finne på noe som både er praktisk og fint. Det første skapet, sminkeskapet, fikk jeg ideen til da min datter begynte å rydde og ordne på rommet sitt. Det er jo utrolig mange små flasker, hårstrikk og ting og tang som en tenåringsjente har bruk for…. Jeg så derfor for meg et skap som kan pynte opp på rommet, nesten som et smykke, samtidig som alt småtteri kan finne sine faste plasser i blanke oversiktelige bokser. Det er jo perfekt å kunne lukke igjen dørene, noe mindre støvtørking kanskje… Se hvordan du lager sminkeskapet mitt via Klikk.no.

sminkeskap

 

Det andre skapet foreslo jeg å gjøre om til et lite, men praktisk hjemmekontor. Tenk så greit å ha hele kontoret inne i et skap, da er det jo bare å lukke igjen dørene når du er ferdig og alle spor er ryddet bort :o) Tavlemaling, magnetmaling, marmor og grått. Framgangsmåten er lagt ut hos Klikk.no. 

kontor

 

Det var skikkelig morsomt å få en slik henvendelse. Kanskje skal vi gjøre et forsøk og lage et slikt skap selv også :o) Men nå er det tid for påskeferie og vi starter den med en tur på hytta. Håper dere får en flott lørdag og en god påske!