Mitt aller første blogg innlegg

Hei alle der ute i bloggverdenen! Jeg er så utrolig spent på om noen av dere finner bloggen min. Det kribler i magen min over at jeg endelig har kommet så langt at jeg kan skrive et innlegg på min egen blogg. Mitt aller første blogg innlegg.

Jeg elsker selv å surfe rundt på bloggene og få inspirasjon både til interiør og til nye kreative prosjekt. Livet består for det meste av hverdager, da må vi gripe dagen og gjøre den så god som mulig for oss selv og alle rundt oss. Jeg håper mange av dere vil følge meg og ha glede av noen av mine små tips for å skape den gode hverdagen.

Her ser dere ett av mine små prosjekt. Pulsvarmere som er strikket i herlig, mykt alpacka fra DROPS. De luner godt på kalde vinterdager.

Pulsvarmere - strikkeglede - strikkede pulsvarmere

Hverdagstips:

Mange av oss utsetter små ryddeprosjekt og skylder på lite tid. Hvis vi tenker oss om har vi vel alle noen minutter til rådighet hvis vi går inn for det. Selv bruker jeg stoppeklokka. Det er faktisk utrolig mye man kan få gjort på bare fem minutter. Har du en plass i huset hvor posten samler seg opp, reklame, aviser eller annet, eller ligger det og flyter rundt omkring. Sett i gang stoppeklokka på fem minutter og gå i gang og rydd, sorter og kast. Ikke la deg avspore til å rydde noe annet underveis, konsentrer deg om reklame, aviser og blader :o)
 
Jeg ønsker dere alle en hyggelig november kveld!
Klem fra Nina

3 thoughts on “Mitt aller første blogg innlegg

  1. Elisabeth, innerst i veien says:

    Et sted hvor post og reklame hoper seg opp…..eh ja. *kremt* Må ta meg selv i nakken. Gratulerer med bloggoppstart.

    Et lite tips; Anbefaler å fjerne robot-bekreftelsen på kommentarer, det er såpass fiklete at det kan føre til at folk ikke gidder å legge igjen kommentar. :-)

Comments are closed.