Mitt inspirasjonssted…

Snakk om å være ukonsentrert. Etter at stolene mine var ferdige begynte jeg glad og fornøyd med oppussing av et salongbord vi kjøpte for mange år siden. Mens jeg malte gled tanker og blikk til stadighet bort på skrivepulten ved siden av, som var fylt med ting og tang som egentlig ikke har sin plass der. Så, bordplata på salongbordet har nå fått hvitmaling, mens beina står der umalt, jeg måtte jo rydde pulten. Og det ble jo ganske ryddig :o)

DSCN3626

Her ser dere forresten den ene stolen som har fått lin trekk på setet. Når det er så ryddig som nå, er det godt å sitte her og la tankene fly til neste prosjekt som jeg har lyst til å gå i gang med….. Men først må bordbeina også males…..

DSCN3625

Dette fine pennalet fant jeg hos søstrene Grene. Det er laget av tynt tremateriale, det er så tynt som en osteskive :o) Her oppbevarer jeg penner som er tatt med hjem fra eksotiske strøk som er besøkt :o) Blant annet Rio de Janeiro, Japan og Grand hotell i Oslo, hi, hi :o)

DSCN3629

Enkelt, rent og vakkert……

DSCN3630 DSCN3631

Kattene er superfornøyd med denne trekulen som ruller og ruller, de får ikke lov til å gå på bord eller pulten, men like fullt triller denne kulen rett som det er , i vilter lek med kattene på gulvet. I morgen skal du få se hva som befinner seg i permen bak til høyre på pulten.

DSCN3633

I går kom sommervarmen til Trøndelag, men det har regnet massevis i natt, håper på noen solstråler i løpet av dagen i alle fall :o) Nå er alle skoleavslutningene over, det har vært koselig. I ettermiddag blir det fotballkamp og så tror jeg sannelig det nærmer seg ferie for ungene :o) Er dere forresten på facebook? Jeg blir kjempeglad om dere da vil trykke “liker” på Hverdagsliv det gode liv sin side :o) Dere kan også følge Hverdagsliv det gode liv på instagram. Legg gjerne igjen deres egen instagramadresse så kan jeg finne dere også :o) Ha  en herlig, flott torsdag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Mitt inspirasjonssted…

  1. Millas blåbærtua says:

    Så fine dei nymalte stolene under her var,eg fant to så fine stoler på søppelfyllinga igår,glede meg til å male dei og ha dei framme:)
    Ønsker deg ein fine torsdag!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.