Mitt nymalte salongbord

Endelig har jeg fått tatt i bruk mitt nymalte salongbord :o) Bordet kjøpte vi da vi bodde i Frankrike og det har fulgt oss i mange år. Etter mange års bruk i storfamilien vår, hadde bordplaten begynt å miste glansen. Bordet er i heltre og var «aldringspreget» allerede da det var nytt, det betyr at hakk og ujevnheter er en del av sjarmen ved bordet. Jeg må si jeg led valgets kvaler da jeg bestemte meg for å male det….. Det er ikke en eneste skru i bordet, alle deler er satt sammen av treplugger, bordbeina er tykke med ulike fargenyanser i treverket. Selv om det er lakkert treverk har det alltid hatt mørk, gyllen farve, med dreide bordben og mykt buede kanter på bordplata. Men så var det denne bordplata da…. Den var så slitt at noe måtte gjøres, og nå er det ingen vei tilbake… Det ble hvitt :o)

DSCN3880 DSCN3886 DSCN3887

Skuffen er så praktisk til kortstokker og fjernkontroller. Nå er jeg på leting etter «riktig» knott :o)

DSCN3889

Mye «tjon» med maling av slike runde hjørner og bein, men jeg er veldig fornøyd med resultatet :o)

DSCN3890

Jeg våknet til regn i dag, men nå skinner sannelig sola og gir håp om en godværsdag. Den skal jeg bruke til hagearbeid. Jeg har selvfølgelig funnet både et tre og noen bærbusker jeg bare måtte ha. I morgen skal dere få bli med på en liten runde i hagen :o) Ha en strålende dag alle dere som titter innom. Enda er det en uke til jeg skal ha ferie, men nå skal helgen nytes :o)

5 thoughts on “Mitt nymalte salongbord

 1. Jannike says:

  Bra jobba! :) det ble kjempefint!! Deilig følelse å ha gjort det selv også ;-) Håper du får en super lørdag ;-) Jannike :)

 2. Reidunn says:

  Så flink du har vært!! Bordet ble kjempefint:)
  Det er så herlig med møbler som har fulgt med på diverse flyttelass. Ser at dette er et bord av godt håndverk!!:)
  Ha ei fin helg!!
  Klem Reidunn

 3. Pingback: Glimt fra leiligheten vår | Hverdagsliv det gode liv

Comments are closed.