Morgensolen titter inn

Da er det opp og sprett og kom igang med dagen igjen :o) Etter å ha tittet litt på de siste innleggene mine, har jeg kommet fram til at min favorittfarve må da være blå, hi, hi, det har blitt mye blått i det siste :o) Til en forandring blir det noen hvite ting i dag, men sannelig har det sneket med seg et blått bilde i bakgrunnen :o) Jeg er så betatt av sollyset, det er noe helt spesielt med morgenlyset, de lange skyggene, de varme farvene, jeg blir rett og slett så sprudlende glad når sola titter inn i huset om morgenen :o) Og da måtte det bli noen bilder.

DSCN2415 DSCN2416

Kirsebærgrenene spretter. Jeg gleder med veldig til blomstringen av kirsebærtrærne og epletreet ute i hagen. Det er et fantastisk skue, men vi må nok vente noen uker til.

DSCN2417 DSCN2418 DSCN2419 DSCN2420

 

Da har jeg fått lest aviser og drukket kaffe, ungene er vel avgårde på skolen og det er bare å hive seg på sykkelen og tråkke av sted til jobb igjen. Lykken er at det er fridag i morgen :o) Jeg gleder meg allerede til å komme hjem i dag og gjøre meg ferdig med Tildadukken som er under produksjon. Det er så herlig å ha slike koselige prosjekt å se fram til etter en lang arbeidsdag :o) Ha en strålende tirsdag alle dere som er innom meg og hjertelig velkommen til nye følgere :o)

One thought on “Morgensolen titter inn

  1. Millas blåbærtua says:

    Så herlig når sola titter inn,det håper eg den gjere meir av for trenger varme:)
    Fint med greiner inne som kan blomstre og vise vår inne:)

    Ein fin kveld til deg!
    Klem fra Lillian

Comments are closed.