Mørke nyanser….

Det er delikat med mørke nyanser. En fondvegg i mørkt grått eller mørke farger i møbler eller bilder. Jeg liker de mørke grå nyansene i kombinasjon med mørkt treverk, sorte detaljer og hvitt :o) Se på dette kraftige spisebordet med de råtøffe beina…… Størrelsen på bildet i bakgrunnen passer perfekt til det store, røffe bordet. Jeg har fått mer og mer sansen for slike store bilder med mørk bakgrunn. Det gir spennende uttrykk og en helt annen dybde i bildet enn med hvit bakgrunn.

tumblr_ne3zrnAUtZ1t1cy7no1_500

Jeg elsker slike detaljer som dette. Tøffe rustikke skåler og bordskånere.

tumblr_ne254fGsVp1t1cy7no1_500

Se på denne fagekombinasjonen. Nydelige former i badekaret og av det lille jeg klarer å se av flisene på gulvet så er det mange spennende kombinasjoner i mønsteret.

tumblr_ne3zl5RNVN1t1cy7no1_500

Denne kommoden var rålekker i sin enkelhet. Herlige kontraster mot de lyse veggene og sengen full av puter i grånyanser.

tumblr_ne3z5nnWaY1t1cy7no1_500

Jeg blir alltid så sjarmert av rustikke baderom. Grove vegger og gulv er kanskje ikke det som er enklest å holde rent, men du verden så flott det er :o)

tumblr_ne0d6seH4A1t1cy7no1_500

Høyt under taket og mye lys fra vinduene….. et vakkert, godt, rom…..

tumblr_ndwkgkdcD81t1cy7no1_500

Denne trappeoppgangen skulle jeg veldig gjerne hatt :o)

tumblr_ndjhbjNSPC1rff1ieo1_500

Mmmm, tenk å våkne opp på et slikt sted som dette….. Morsomt og stilig med grå peis i dette rommet i kontrast til det hvite.

tumblr_muuyjsGEYI1qkpc62o1_500

Se på disse flotte vinduene som er sortmalt. En passende ramme for vakre vinduer, til alt overmål omrammes vinduer og tak av vakre, rustikke søyler som ligner på betong eller mur. Jeg er ikke fremmed for et slikt tregulv heller jeg……

tumblr_m6g64jJAkl1r2lohvo1_500

Nok en gråmalt mur…… Mange har med hell oppgradert røde eller gule teglsteinsmurer til slike som dette. Selv om jeg synes dette er utrolig flott er jeg litt usikker på om jeg vil gå i gang med den muren vi har i stua…Ser du hvordan veden er stablet….

tumblr_m3ut057G831qc9muxo1_1280

Herlige, mørke nyanser. Alle bildene er lånt via tumblrbloggen Sabon. Her er det sannelig blitt høstvær. Det regner og blåser og plutselig skinner sola. I går kom vi et langt stykke på vei for å bli ferdig med malingen i hallen vår, snuppa mi og jeg. Nå er hele gulvet grått og det ble akkurat slik jeg håpte på :o) To strøk igjen nå, så er vi ferdige :o) Men nå er det jobb igjen og forhåpentligvis rekker vi et strøk til i kveld. Ha en strålende tirsdag alle sammen!!

Translate »
%d bloggere liker dette: