Morsdag med kort fra bye9designprint

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

Det har vært lang tradisjon i vår familie å lage eller kjøpe kort til morsdagen. Denne gangen er jeg stolt over å vise fram kort fra egen nettbutikk. Det er så gøy å jobbe med kort, finne farger, motiver og tekster som betyr noe. Når jeg lager kortene er flergangsbruk viktig for meg. Et dobbelt kort som dette kan du benytte ved flere anledninger. Du kan gi det bort til deg selv, til mor eller svigermor. Last ned og print ut, klipp det til og skriv på en hilsen. Du kan dele kortet i to og bruke begge sider som to enkle kort. Framsiden kan du ramme inn og gi bort i gaver til både venninner, tanter, søstre og andre mødre du kjenner. Baksiden kan du benytte som bakgrunn for egne kort du lager. Du kan klippe ut deler av kortet og lime inn i scrappe album, fotoalbum og livejournaler. Det er uante muligheter med kort som du kan printe ut hjemme.

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

 

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic designMothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

Akkurat nå er jeg inne i en fase der vannfarger blir mye brukt på det jeg lager. Jeg elsker nyansene i fargene, det blir så mye mer liv i kortene når det er slikt fargespill. Jeg har printet disse ut på 240 grams papir. Akvarellpapir er også fint for å få fram fargespillet, men du må gjerne benytte vanlig skrivepapir også. Lim arkene på et tykker papir for å få “hold” i kortet. Skal du ramme det inn kan du bruke tynt papir, du skal jo uansett sette ramme på det. Tykkere papir har mer struktur og gir fargene mer dybde. Det er ikke alle skrivere som tar alle typer papir, så det kan være lurt å sjekke innstillingene før du fyller på med annen type papir.

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic designMothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

Da jeg oppdaget alle mulighetene jeg har ved å printe ut mine egne kort, bilder og quoter, åpnet det seg en ny verden for meg. Plutselig ble det langt flere muligheter med tanke på kort, scrapping, hjemmedekor, dekor av fotoalbum. Jeg kunne skrive ut med en gang selv om butikkene var stengt. Jeg slapp å bestille og deretter vente på at postmannen skulle komme. Jeg kunne rett og slett velge meg ut noen bilder til veggen, skrive de ut og henge de opp på veggen med en gang. Denne gleden håper jeg vil smitte over til deg, jeg håper bye9designprintshop kan hjelpe deg å finne fram til en kreativ glede.

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic designMothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

 

Mothersdaycard -bye9design digitalt print - nordic design

Nettbutikken min er under kontinuerlig utvikling. Litt etter litt vil den fylles opp med nye print, men jeg skynder meg sakte. Å lage et print tar tid, ideer skal tegnes på papiret og deretter overføres til det data, farger skal plukkes ut og tekster skal lages. Alt kvalitetssikres ved at jeg skriver ut det jeg lager. Så skal det fotograferes og forsøkes gjengis best mulig i de fargene som du får når du skriver samme kortet ut. Akkurat nå vil du finne noen tomme kategorier i butikken, jeg lar det være slik. Da ser du hva du kan glede deg til i tiden som kommer. Det er bare å følge med :) Har du spørsmål til meg, eller det er noe du gjerne skulle sett dukker opp i butikken, ta gjerne kontakt. Nå skal morsdagen feires her i huset. Jeg håper du også får en flott søndag!

Klem fra Nina