Morsomme små prosjekter med filt

Det er både enkelt og gøy å jobbe med filt, og når resultatet blir så søtt og fint som dette, da er det bare å finne fram kreativiteten og sette i gang. Filt kan limes dersom du ikke er noe god med nål og tråd, men på disse små dyrene er det benytte enkle sting som de aller fleste vil klare å få til. Jeg har sagt det flere ganger, Lia Griffith er en av mine favoritt nettsider når deg gjelder små DIY prosjekt som de aller fleste vil klare å få til. Følger du veiledningen vil resultatet bli bra. Jeg har trukket fram katten, hunden og pingvinen i dag, men i tillegg finner du mange andre kjente og kjære dyr, både fra gården og fra skogen. Disse små prosjektene kan også de litt større barna være med på dersom de er litt fingernem. Men det kan også bli en koselig stund for deg som er glad i å sy, kanskje kan du lage mange av disse og gi bort i gaver. Mange foreninger trenger hjemmelagede gaver til utlodning og en samling med slike koselige dyr må jo være en knallfin premie. Trykk på linken under bildet og du finner framgangsmåten til de enkelte dyrene.

Felt_Kitties_DIY
Lia Griffith
StuffedDog_3-724x724
Lia Griffith
Felt_Teal_Scarf_Penguin_Stuffie_TN
Lia Griffith

Dette er en noe enklere variant og her kan barna være med å plukke ut sin favoritt. For en skolestarter kan jeg tenke meg det hadde vært morsomt å kunne dekorere blyantene med forskjellige figurer.

f7ecb62f2c33e86dd311d0fd4b06146f
Lia Griffith

Lia Griffith er kjent for sine papirblomster, men hun lager også nydelige blomster i filt. Disse kan pynte opp på bordet, du kan bruke det som pynt på en jakke, en veske eller som en herlig pynt på en pakke. Fargene bestemmer du selv, la de gå i flere nyanser, ofte får du kjøpt pakker med flere farger. Tenk på hvor du skal bruke blomsten, hvem som skal få den eller hvilke farger du selv er glad i. Lek deg med farger og former, dette er gøy.

DIYFeltFlowers
Lia Griffith

Vinter og filt hører sammen. Dersom du ikke strikker eller hekler, kan slike koppe varmere som dette i filt være midt i blinken for deg. Stort enklere kan det ikke bli. Det er slettes ikke nødvendig å dekorere, men med sjablon/møsnter og maling er det bare å teste ut. Koppevarmeren holder kaffen varm litt lenger og du brenner deg ikke på fingrene.

a9bf228c49d93aa6808df907cc50fa03
Lia Griffith

Jeg håper du finner noe fint du kan lage og kose deg med dersom været ikke frister til å være utendørs. Selv har jeg veldig lyst til å forsøke meg på både koppeholder og roser. Dyrene er jo så søte at det hadde vært gøy å laget noen slike også. Ha en kreativ og god dag!

Klem fra Nina