Nå har jeg tatt fram strikketøyet

Det er fredag og huset blir mer og mer klart til konfirmasjonsfest neste torsdag. I dag fikk jeg ryddet på hobbyrommet og godt var det, nå oppdaget jeg nemlig alle de nye garn nøstene jeg har liggende til nye strikkeprosjekt…. Og strikke kan man saktens gjøre i dette været. Det regner jo ikke med måte. Men strikke kan man ikke gjøre når det skal ryddes og vaskes, derfor må det legges inn noen pauser hvor jeg kan kose meg med en kopp kaffe og strikketøyet mitt.

Strikke / knitting

Jeg gleder meg til genseren blir ferdig. Det blir nok en lett og fin sommergenser :) Nydelig garn dette silkealpakka. En skokoladebit må man jo kunne unne seg når det nå er helg.

strikke / knittingstrikke / knitting

Jeg har ikke så lang erfaring med pinner i tre og bambus. Disse synes jeg er gode å strikke med, dessuten er det lett å få øye på de om de faller i gulvet :) strikkepinner i tre Lune Masker av Trine Angelsen er en av mine favoritter. Her er det små nordnorske fortellinger i skjønn forening med gode og varme bruksplagg blant annet i ull. 
Lune masker / knitting with wool

Det tykke garnet kjøpte er Alpakka og ble kjøpt på salg i vintereferien :) Jeg skal nok finne på noe lurt å bruke det til også.

Lune masker / knitting with wool

Nå blir det en liten kaffetår før jeg skal i gang med kakebaking. Det skal jo også bakes til konfirmasjon på søndag hos tantepia mi :) Oreokake sto på ønskelisten og det skal hun selvfølgelig få :) Jeg har forresten nettopp lært meg å bruke Podcast, disse programmene du kan lytte til på telefonen. Jeg har lyttet og vasket, lyttet og ryddet. Ja, i dag har jeg virkelig lært mye om blogging, og det skal dere som er lesere her hos meg få ta del i etterhvert. For nå har jeg bestemt meg, nå er jeg klar, endringer kommer til å skje her inne som jeg håper dere vil like. På dagtid skal jeg fortsatte ha samme jobb som før, men i tillegg har jeg også andre spennende planer for hva jeg vil drive med. Sånn, nå er det sagt, nå kan jeg ikke ta det tilbake, nå skal det jobbes målbevisst og noen små drypp vil jeg dele etterhvert. Men, det blir ingen podcaster herifra på en stund, bare sånn at det er sagt….. Fin kveld til dere :)

Klem fra Nina