Nå har vi flyttet inn i fjellhytten vår, ta gjerne en titt

Endelig, etter en forholdsvis rask byggeperiode, flyttet vi i helgen inn i hytten vår. Det ble akkurat slik vi drømte om, mørke tømmervegger, godt og varmt og alt fiks ferdig. Hytten er laftet og bygd av Øverbygg. Vi kom så tidlig inn i prosessen at vi kunne være med å påvirke farger og materialvalg. I utgangspunktet var det forslag fra arkitekt på det meste, så det hadde ikke vært nødvendig å forandre på noe. Meeeen, jeg ville ha det brunt, hvitt og grått og da måtte jeg gjøre noen endringer. Vi var veldig spente på den mørke veggfargen som heter Mocca… Men jeg angrer ikke et sekund, dette ble akkurat slik jeg så det for meg. Lunt og koselig, med mye hvitt i lister, tak og gulv. De siste årene har jeg ønsket meg grått kjøkken og da vi nå skulle bygge, var valget enkelt…. Jeg har allerede lagt min elsk på det høye taket, og det unike atmosfæren som finnes i slike tømmerhytter.

IMG_0256

En gledelig velkomst som skal nytes når vi har fått flyttet inn det meste og slått oss til ro :)

IMG_0261

Sofa har vi ikke skaffet oss enda, men når den er på plass så blir dette utsikten…. Jeg tror jeg skal trives.

IMG_0258

I trappen valgte vi hvite eiketrinn slik som gulvet.

IMG_0269

Vi gleder oss til å fylle rommene med ungdommene våre og andre gjester, men først må det på plass litt mer møbler :)

IMG_0272

Senger og sovesofa er allerede på plass og montert. Snuppa vår gjorde en fantastisk innsats i helgen da hun sammen med pappan bar inn alt av møbler og monterte det meste. Jeg gikk bare på stas og koste meg med å fylle inn litt i skap og skuffer.

IMG_0265

Det er mye lys i stua, noe som gir utslag på bildekvaliteten, men et lite inntrykk får dere her.

IMG_0275

Det er så gøy å møblere litt etter litt, se hva vi trenger og ikke fylle på med for mye. Akkurat nå vil jeg bare kjenne den gode følelsen av nytt treverk, det kommer nok ikke opp så mye på veggene med det første. Men dette printet fra Desenio.no skal opp :)

IMG_0276

Da går helgen mot slutten og en ny spennende uke står for tur. Vi er så vidt ferdig med et konfirmantår, og denne uken setter vi i gang med forberedelsene til vår datters konfirmasjon. Fjerde og siste konfirmasjon, du verden som tiden flyr. Det er viktig å holde fast på de gode stundene og hverdagsgledene mens ungdommene fortsatt er hjemme :) Håper dere alle får en herlig ukestart!

Klem fra Nina 

4 thoughts on “Nå har vi flyttet inn i fjellhytten vår, ta gjerne en titt

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Grattis till stugan. Jättefint! Vilket snygg kök, gillar den mörkgråa färgen ni valt.
    Kram Maria

Comments are closed.