Nybakt….

Mmmmm, kjenner dere duften av nybakt brød…. Ok, det ble ikke bakt i dag, men bildene ble tatt mens brødet var mykt og duftende innvendig, med en sprø og knasende skorpe på utsiden. Finnes det noe bedre enn varmt, ferskt, hjemmebakt brød med deilig godt pålegg på…..

DSCN2151

Ferskt brød med noen dråper olivenolje tilsatt en smak du liker, helt nydelig. Du kan også riste/steke brød som har ligget for lenge, drypp noen dråper olivenolje på, legg på noen skiver tomat og nyt et herlig lite måltid :o)

DSCN2154

Min kjære lillesøster er så snill som fyller opp lageret mitt med olivenolje fra O & Co, når det er tomt. En perfekt gave.

DSCN2171

Jeg har også sansen for produktene til Nicolas Vahe. Mye smak og god smak, kan man ønske seg mer da :o)

DSCN2189 DSCN2190

Denne håndduken i vaffelmønster er kjøpt i Frankrike, jeg liker å legge slike vakre håndklær rundt brødbaksten. Visste du forresten at brødene holder seg lengre sprø når de er pakket inn i håndklær og ikke i plast.

DSCN2194

 

Nå skal jeg ut og se meg opp i Leuven, en liten by i Belgia :o) Kanskje finner jeg noe fint som jeg kan dele med dere etterhvert :o) Ha en strålende lørdag alle som er innom meg!

3 thoughts on “Nybakt….

 1. Trine says:

  Ja Nina, jeg kjenner duften av nybakt brød:) Vi synes det er deilig å ta brødbiter og dyppe dem i god olivenolje tilsatt flaksalt, fersk hvitløk og noe kryddergrønt mmmmmmm:) Godt som et lite måltid og når gastronomiske høyder med fersk, god ost, deilige tomater og oliven til:)
  Fine bilder:)
  Klem fra Trine:)

 2. Ingvild says:

  Mmmm… Dette så veldig godt ut!
  Merkelig hvordan man nesten kan kjenne lukta ved å bare se et bilde ;)

  Idag fikk jeg verdens skjønneste Tilda dokker i posten :)
  En herlig dame ved navn Nina har vært så utrolig snill å sy dem for meg ;)
  Evig takknemlig! Tusen takk :) Klem

 3. Monica Midtun says:

  Nybakt er bare best :) helt vidunderlig godt- egentlig alt for godt, hi hi :)

  Så heldig du er at du får slik god olje :)

  Ønsker deg en herlig kveld

  Klemmer fra Monica

Comments are closed.