Nydelige kort og bilder til barnerommet

Nydelige kort og bilder til barnerommet

Nydelige kort og bilder til barnerommet

Det er koselig å pynte med nydelige kort og bilder på barnerommet. Jeg har satt sammen en serie med bilder som passer like godt til jenter som til gutter. Ugler og giraffer blir vi aldri lei av. De store, kloke ugleøynene er jo selve symbolet på alt vi skal lære gjennom livet vårt. Hva passer vel bedre enn å dekorere veggen til en liten tass med disse kloke fuglene. 

Fargene er avstemte og passer perfekt inn på barnerommet uansett hvilken interiørstil du foretrekker. Bildene kan henges opp på flere måter. Du kan ramme de inn enkeltvis, eller du kan printe ut i A5 størrelse og sette inn flere bilder i en stor ramme. Du kan tape de opp på veggen uten ramme og du kan henge de opp med buksehenger eller plakatliste. Printer du ut i tykt papir, vil du kunne sette de til pynt på en hylle. 

Ett print mange muligheter

Du som allerede er kjent med print, vet at du kan bruke det samme designet til mange forskjellige ting. Jeg synes selv det er gøy å prøve meg fram og teste ut ideer. Et print kan jo skrives ut gang på gang, og blir det feil, er det bare å skrive ut et til. Disse bildene kan du for eksempel også bruke som kort. Du kan forminske de på skriveren din til en passende kort størrelse. 

Skriver du ut bildet på tykt papir, kan du bruke det som framside på et fotoalbum du lager selv, på en notatbok eller en koselig minnebok. Du kan også printe ut på vanlig kopipapir og lime på tykkere ark eller på framsiden av en perm eller allerede ferdig notatbok. Du kan også bruke motivene som bakgrunn for en scrappehistorie eller albumsiden.

Test ut et gratis print

Dersom du aldri har prøvd å skrive ut et kort eller andre print, meld deg på fredagshilsenen da vel. I biblioteket finner du kort, kalendere og annet gøy du kan lage med papir, helt gratis. Du finner påmeldingsboksen rett under dette blogginnlegget. 

Ferdigtrykte kort i A5 størrelse

Ikke alle har skriver, derfor kan jeg ganske snart tilby alle disse 6 motivene som ferdigtrykte print i A5 størrelse. Motivene trykkes på hvitt, kraftig kvalitetspapir i tykkelsen 180 gram. Alle ferdigtrykte kort pakkes og sendes sammen med en bitteliten overraskelse. Kortene dukker opp i nettbutikken søndag kveld den 24.september.