Nydelige vårpyntede bord

Det er så trivelig å sette seg ned å spise når bordet er pyntet og det er gjort litt ekstra ut av måltidet. Det trenger jo ikke være så avansert. Bare det å legge maten over i serveringsboller og på fat i stedet for å slenge kasserollene rett på bordet gjør en forskjell. Hvis du ikke har slike kasseroller som er så flotte å se på at de nesten må vises fram på bordet da, hi, hi :o) Jeg bruker spisebrikker på kjøkkenbordet, noen ganger er de grønn og noen ganger er de blå og noen ganger noe helt annet :o) Og selv om tallerkenene er de samme hver gang blir inntrykket forskjellig. Hvitt er et sikkerstikk, da kan du velge og vrake i farver på pynten. Dette gir meg skikkelig påskestemning for ikke å snakke om vårstemning.

Husk at du finner massevis av flotte bordkort i nettbutikken som passer til de vakreste vår og festbordene. 

 Papirsider som spisebrikker, stoff eller linservietter, blomster fra hagen eller grøftekanten.

Alt er hvitt og evigvarende blomst, det er ikke så mye som skal til for at et middagsbord blir innbydende.

Her har det kommet til noen spreke farver sammen med det hvite. Sukkertøy for øyet dette

Vakre blånyanser….

Dette er jo rett og slett våååååår :o) Så herlige farver!

Jeg har som vanlig med noe lillanyanser, jeg elsker lilla og dette ble jeg bare helt betatt av.

Lavendel og linservietter, rustikke fat. Dette er stemning fra Frankrike

 Visste dere at i Sør-Frankrike, nærmere bestemt Menton, på grensa til Italia, der feirer de sitronfestival i februar hvert år. Da lages allslags enorme figurer og dekorasjoner av sitroner og appelsiner. Dette var et skikkelig syrlig innslag.

 Og til slutt et vakkert pyntet bord med en nydelig liten perleblomst. Det er så enkelt og skal ikke så mye til, men det hjelper jammen på inspirasjonen å se så mange vakre bilder.

Kilde: Pinterest.

Tirsdag kveld allerede, i dag har jeg vært ute å gått i strålende solskinn og piskende snøvær på samme tur. Vi bor i et herlig land med massevis av vær, det er sikkert og visst :o) Nå har jeg endelig fått ordnet meg med følger knapp her inne :o) Jeg håper dere har lyst å legger dere til som følgere og bli med meg videre, både dere som har vært meg meg tidligere og dere andre som titter innom. Tusen takk for alle koselige kommentarer, jeg blir så glad!!! :o) Nå konkurreres det i oppussing på tv, og jeg ønsker dere alle en superduper tirsdagskveld!