Nye print i stua

Endelig har de nye printene våre kommet i ramme. Jeg digger det store bildet med ansiktet, og her får det være midtpunktet. Vi har bestilt mange ulike print fra Desenio.no som nettopp har startet opp nettbutikk i Norge. Det var nesten så vi gikk litt bananas da vi bestilte, det var så mange vi hadde lyst på. Når jeg sier vi, så er det datteren min og jeg, for hun hadde tidlig sett seg ut to print som skulle på rommet hennes og et som skal til hytta som snart står ferdig. Etter at printene kom i hus tok vi turen til Ikea på ramme handel. Jeg har sansen for de store, lette rammene de har. Helt perfekt for store print. Ikke er det noe dyrt heller. Nå har vi plassert noen utvalgte print på skjenken i stua, og er kjempefornøyd med hvordan det ble. Etter at dette bildet ble tatt har vi flyttet om litt igjen, superenkelt og så slipper vi å slå spiker i veggen ;) Bildelister er også en superenkel måte å plassere bilder på. Sett opp listene i ulike høyder og bredder og dander bildene slik du vil. Det blir ikke kjedelig.

DSC_6055

Vi har valgt både hvite og sorte rammer. I rammene vi har kjøpt fulgte det med passepartout. Det er ekstra flott og gir dybde på slike print, pass bare på at du sjekker målet på passepartouet….

DSC_6057

Vi har stort sett fargerike bilder på veggene i stua, men nå ble det sannelig total forvandlig i dette hjørnet. Sort strammer opp og det liker jeg.

DSC_6060

Jeg bruker som nevnt mye farger på bildene i stua, men ikke mye pasteller. Dette enkle printet ble jeg imidlertid helt betatt av.

DSC_6066

Her er min datters print, det er bare innom på en snarvisitt. Når hytta står ferdig skal dette få henge på en mørk, brun tømmervegg. Det gleder vi oss til :)

DSC_6085

Herved er dere advart…. Tar dere turen innom Desenio.no, risikerer dere nye print på veggene  :)

Klem fra Nina 

2 thoughts on “Nye print i stua

  1. Hanne says:

    Ojoj, her var det mye lekkert!!! Jeg har egentlig bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe mer interiør før etter at vi har flyttet inn i nye-huset men enkelte ganger holder det hardt – og når jeg så disse printene da var det like før;D

    Ønsker deg en fin lørdags kveld og ei fortsatt god helg
    varm klem:)

Comments are closed.