Nymalt gulv på jenterommet

Jeg har malt et gulv for første gang og jeg er strålende fornøyd :o) Gulvet som er i furu, har vært lakkert flere ganger. Nå var jeg veldig klar for noe nytt! Før jeg bestemte meg hentet jeg massevis av inspirasjon fra andre som har malt sine gulv. Jeg liker det gammeldagse preget som rommet får nå gulvet er malt. Kanskje kunne jeg valgt lys grå, men hun som skulle flytte inn på rommet ville ha hvitt, skinnende hvitt :o) og det ble det. Inntil videre blir det madrass på gulvet :o) Senga står klar til maling, men den må nok vente til roligere dager. For her i huset skal 12 årsdagen til snuppa vår feires tre dager til ende :o) Sengeteppet fra Au Maison har jeg kjøpt i Grimstad og her gjør jeg et forsøk med blått tilbehør i stedet for lilla på jenterommet og det falt i smak :o)

DSCN4931

Det falt også i smak at denne hånden fikk bli med som pynt på rommet :o) Det passet perfekt med en liten krakk som nattbord når senga er så lav.

DSCN4937

DSCN4933

DSCN4949

DSCN4936

Dessverre ble bildene så grå denne gangen, det er tydelig at sommerens naturlige lys er på hell :o)

DSCN4953

DSCN4956

Sjarmerende tregulv med sprekker og skjevheter, akkurat slik jeg vil ha det :o)

DSCN4951

Nå glimter det til med litt sol utenfor og jeg har fått min første kopp kaffe. Det er på tide å finne fram sykkelen og komme seg avgårde på jobb :o) Jeg ønsker alle der ute en strålende tirsdag! Det er så givende for meg å se at så mange titter innom meg i løpet av en dag! Tusen Takk!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Nymalt gulv på jenterommet

 1. Inspirasjon fra Elin says:

  Malte tregulv er så pent.. Var det vanskelig? Min far har nettopp kjøpt et gammelt småbruk og der er det lakkerte tregulv, han ville legge laminat/parkett, men jeg foreslo å male istedenfor.. Ingen dum idee, men han trodde det var strevsomt. Har han rett?
  Håper ikke det, :P

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Jeg har malt med trestjerners gulvmaling. Det kan males rett på gulvet uten grunning først :) jeg vasket gulvet godt med eget rensemiddel, deretter la jeg tremasse i de styggeste hakkene. Etter ca 2 timer, da alt var tørt, malte min datter på 12 det første strøket. Vi la 4 tynne strøk med rull :) jeg synes egentlig det var lett. Men husk, forarbeidet er viktig :) vi tapet i tillegg veggen over gulvlisten. Lykke til med å overbevise :)

 2. Millas blåbærtua says:

  Så sjarmerendes og flott gulvet blei,nydelig når det blir malt!her har vi malt kjellergulvet lyst idag og for ein herlig forandring det blir med å male:)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.