Nymalt og litt blått

Jeg er strålende fornøyd med mine nymalte, hvite vinduskarmer. Så fornøyd at det måtte bli et innlegg der de vises på bildene :o) Hvite vinduskarmer i stua har jeg ønsket meg lenge, men det er det der med å hive seg rundt og komme i gang :o) Nå er jeg ferdig med noen av vinduene og det var sannelig verdt arbeidet. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er ferdig med 90 tallets trehvite interiør. Det ble utrolig lett og luftig i den delen av stua hvor vinduene nå er malt og i løpet av neste uke er jeg nok i gang med neste vindu :o) Når bursdagsfeiringen i helga er over, ja da er jeg klar for neste vindu :o) Ny hortensia har fått en lys plass i vinduet, sammen litt blått. Jeg er veldig glad i blått og i små doser er det en flott fargeklatt.

DSC_8671

Glass er vakkert og i vinduet blir det så flotte farger når sola skinner inn :o)

DSC_8664

 

DSC_8678

Nå vises planten mye bedre :o) Det er ikke lenger de mørke, trehvite karmene som får fokus :o)

DSC_8675

DSC_8689

Jeg har skaffet meg en av disse Uashmama posene. Jeg er så spent på hvordan de holder seg.

DSC_8680

DSC_8669

En av favorittbøkene får ligge her :o) Sommerfuglen på omslaget passet så godt til den blå glassblomsten :o)

DSC_8687

DSC_8664

Lys må vi ha i vinduet enda. Kveldene er fortsatt mørke, og det er koselig å tenne lys. I dag fikk vi sola tilbake, vel og merke på loftstua, men da vet jeg at den vil skinne inn i huset vårt mer og mer for hver dag som går. Snart kan vi kose oss i solveggen med kaffe og kvikklunsj :o) Det er ikke mye å se bak disse lysestakene…..

DSC_8681

….men med et annet fokus så er dette utsikten vår. Ikke mye snø her nei :o)

DSC_8683

Nå skal jeg bake ut pizza før vi går i gang med baking til bursdagen i morgen :o) Endelig blir det kakehelg igjen, jeg gleder meg :o) Håper dere alle har hatt en fin fredag, endelig er helg igjen. God fredagskveld ønsker jeg dere alle!

4 thoughts on “Nymalt og litt blått

 1. Reidunn says:

  Tenker du merker stor forskjell på vinduskarmene nå etter at de ble hvite:)
  Alt kommer så mye bedre fram.
  Så nydelig utsikt dere har. Jeg kan godt sende opp litt snø til deg for her har vi fått mer enn nok:)
  Det er fint med snø dersom vi kunne få lov til å se sola litt:) Tenk deg 4 uker uten sol!! Merker det godt på humøret:)
  Da vil jeg ønske deg ei superfin helg med bursdagsfeiring!!
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, det ble herlig ja Reidunn :o) Tar gjerne imot noe snø her oppe, men sola beholder vi :o) Fire uker uten sol er som Trøndelag på sommeren :o) I alle fall slik den var i fjor, men vi hadde en flott vinter da også, det er liksom da sola vil være her. Herlig helg til deg også! Klem

Comments are closed.

Translate »