Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår

God søndag til dere kjære lesere! Siste dag i vinterferien for vår del og den nytes fortsatt i Trondheim for deler av familien :o) Tidligere i uka var vi på hytta en tur, den ligger ved kysten og brukes for det meste fra våren og utover høsten. I vinter malte min snille pappa hele stua vår og nå i vinterferien tok vi turen utover for å se hvordan det hadde blitt. Det var en fantastisk opplevelse å komme inn og se den nymalte hytta. Stua var helt tom, ingenting stod i veien for den fantastiske utsikten vi har utover sjøen. Hadde det ikke vært for at det jo av og til er godt å sette seg ned i en sofa tror jeg at rommet skulle fått stått der umøblert, hi, hi.

Sjøhytte inspirasjon

Fra stua vår kan vi se helt ut til Folla, et av de tøffeste havstykkene vi har i Norge. Hurtigruta passerer her to ganger i døgnet.
Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår
Veggene er malt i farven Skygge, fra Lady, det er litt gråskjær i den som jeg liker. Taket er rett og slett helt hvitt. Stolen er en gammel kjøkkenstol fra besteforeldrene mine, den er malt av bestefaren min for utallige år siden og er fortsatt like fin. Den er malt med hvit bengallakk, så trenger du noe slitesterk, da vet du hva du skal bruke, hi,hi.
Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår
Fugleburet er kjøpt på Hageland og fikk komme inn i stua en liten tur for fargen er så frisk og herlig. Våren er kommet nærmere på kysten enn i innlandet og regnet på ruta understreker det. Ute blåste det friskt og minner oss om at vi bor i et barskt land :o) Utrolig deilig å kunne fyre opp i ovnen og slange seg inne med god mat og drikke på slike dager.
Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår
Jeg kan ikke si annet enn at det skal bli deilig med vår og fuglekvitter fra småfugler som strever med redebygging i vårsola.
Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår
Nå er hytte stua igjen møblert, men med langt færre ting enn før maleprosjektet ble påbegynt. Til våren blir det maling av salongbord og tv benk, gleder meg allerede jeg.

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende god søndag! Hjertelig velkommen til nye følgere, jeg håper dere vil trives her på bloggen min!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

5 thoughts on “Nymalt, umøblert, urørt på sjøhytta vår

 1. Mrs. Monday says:

  Så herlig bilder og tekst!
  Jeg har virkelig fått vårfølelsen i dag – med lang sparktur i sola, etterfulgt av kaffe på verandaen!

  Fin søndagskveld fra
  Mrs. Monday

 2. ♥ Netta ♥ says:

  For en fantastisk utsikt dere har fra hytta deres! Utrolig snilt av din pappa og male hele stua, jeg er imponert :-) Det er godt å få ryddet skikkelig innimellom og ofte skal det en oppussing til før man får gjort akkurat det. Regner med at dere hadde noen fine dager på hytta.

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem
  Netta

 3. Livets små øyeblikk says:

  Malt panel er så fint, nydelig dus og fin farge:) Og for en deilig følelse det må ha vært å komme inn i et “tomt lerret”, jeg blir litt ekstra kreativ i slike rom;) Må være deilig å ha en hytte å trekke tilbake til, vi får låne mamma og pappa si men føler at vi ikke kan spør så ofte siden de bruker den mye selv – får bli egen når den lottopremien slår inn;)

  Ha ei fin ny uke kjære du,
  varm klem:)

 4. ☆Baronivegen☆ says:

  Flotte bilder:).
  Kjempe fin farge på veggene:).
  Fin ny veke til deg Nina:).
  Her skal vi nyta hyttelivet på Hovden. Idag har det vore strålande sol, skikkelig påskestemning, herlig:).
  Klems Evelyn:) .

Comments are closed.