Nymalte stoler, endelig

Jeg har endelig fått pusset opp fire stoler som har fått lov til å stå og forfalle i garasjen….  de var selvfølgelig trehvite som det meste var på 90- tallet og de var lakkerte. Stolene er i heltre så det er rett og slett synd å ikke shine de opp litt, men nå er de ferdige og jeg er kjempefornøyd :o)

DSCN3609

Putene har jeg trukket om i lyst Tildastoff, ja jeg vet, det er ikke stoff for å bruke på stolseter egentlig, men siden disse stolene ikke er så mye i bruk, kan jeg godt bruke et tynnere stoff. Jeg får skikkelig sommerfølelse av dette stoffet. Lys turkis med hvite blomster.

DSCN3598  DSCN3610

Her ser du utgangspunktet. Etter noen år i garasjen var de modne for nytt trekk. Jeg har lagt hvitt lerret stoff på først, deretter det lyse Tildastoffet på to stoler. På de to siste stolene har jeg lagt lintrekk på, de skal du få se senere :o) Noen strøk hvitmaling måtte til før stolene ble helt bra, men det var sannelig verdt det. Nå er det bordet som putene ligger på som er blitt offer for malekosten. Første strøk er tatt…

DSCN3595

I kveld skal vi på skoleavslutning for 7. klasse, tredjemann er ferdig med barneskolen og jeg sitter her og lurer på hvor årene ble av. I går var det avslutning i 6.klasse for yngstejenta, om ikke lenge er det bare ungdommer i huset :o) Herlig tid! Det er sannelig viktig å gripe hvert minutt og ikke la dagene rulle av gårde uten tanker og gleder over det som er akkurat i dag….. En strålende onsdag ønsker jeg dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

.

3 thoughts on “Nymalte stoler, endelig

  1. Rosehagen says:

    Hei;)
    Så fine;) Ting tar tid, men du så fint det blir når prosjektene blir ferdige;)
    Hektisk avslutningsuke dette. Vi holder ut til fredag, da er det fri for elever og lærere;) Det skal bli godt å nyte kaffekoppen på trappa;)

    Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.