Nytt arbeidsbord og bloggehjørne

Etter mange dager med maling i ledige stunder er jeg endelig i mål med noen av rommene :o) Her snakker vi flytting av tre soverom hvor et av dem er et jenterom med alt det som følger med av små duppeditter. Nå har vi ryddet og kastet, gjemt bort og flyttet og nå begynner det å komme på plass. Et av rommene står nå tomt og jeg har begynt å flytte inn noen av mine hobbyting. Det er ren luksus å ha så god plass til esker og bokser med diverse stempler, maling, papir og annet helt nødvendig utstyr :o) Her skinner sola inn på morgenkvisten og jeg kan sitte og se ut i hagen :o) Vinduskarmen er nymalt og har gått fra lakkert tre til hvitt, her trives jeg…..

DSCN5265

Tapene har fått plass i en beholder som en gang inneholdt påskeliljer.

DSCN5279

Utenfor vinduet står høstens stauder i full blomst og her trives også sommerfuglene veldig godt.

DSCN5281 DSCN5282 DSCN5288

Saksen er fra Hay og gummistrikkballen har vi laget selv av mange gummistrikk, alle strikk samlet på en plass og litt dekorativ i samme slengen.

DSCN5289

Skrivebrettet fra Ferm Living, er praktisk når kort skal lages og så er det jo pent å se på også. Det blir straks mye enklere å holde det ryddig på pulten når noen fine ting får ligge framme.

DSCN5291 DSCN5299

Enda har jeg ikke bestemt meg for hvilken stol jeg skal ha til pulten, men jeg har da noen tanker om det :o) Inntil videre er det tretrapp fra Ikea med saueskinn på som fungerer som stol.

DSCN5305

 

I dag er himmelen heldekkende grå. Det er nesten mørkt inne, jeg har fått ungene avgårde på skolen, vel og merke de som er friske og nå skal jeg ta en tur på jobb. Høsten er ei flott tid, men jeg trives aller best når det er lyst på morgenkvisten. Jeg får satse på at en herlig, varm kopp kaffe gjør susen og at sola titter fram utpå dagen :o) Jeg ønsker dere alle en fortreffelig onsdag! Tusen takk for at dere titter innom meg!!

 

 

6 thoughts on “Nytt arbeidsbord og bloggehjørne

 1. Anne Eriksen Valstad says:

  Hei igjen! Ååå, dette fortjener du, eget hobbyrom altså, ikke all denne evige ryddinga nei, hehe. Vet hvordan dette føles ja, men godt når man er i mål. Føler at jeg aldri kommer heeelt i mål jeg, for disse jenterommene har en tendens til å “skli” ut ganske fort de, hehehe! Jeg har eget bibliotek inne på det “tomme” rommet etter at min eldste flytta ned i sokkelen hos oss. Da var det jo flytting og oppussing av rom osv, men nå er det da endelig ferdig. Du får kose deg inne på hobbyrommet ditt, det ble så koselig atte :) Klem fra meg til deg kjære :)

  Anne <3

 2. Reidunn says:

  Hei på deg Nina!!
  Tusen takk for de fine tingene jeg fikk i posten:) Nå står de til pynt på badet!!
  Vet du jeg har så dårlig nett i dag og får ikke opp bildene her!
  Skal prøve igjen når jeg kommer hjem igjen:)
  Men jeg har jo skjønt at du har fått deg et eget hobbyrom og det tenker jeg er deilig!! Gratulerer!!
  God klem fra Reidunn

 3. Tove says:

  Såååå deilig:)))))
  Godt å få rydde og få på plass “nye” rom….jeg må si jeg gleder meg til våre barn blir ferdig med alt småtteri….som stadig ligger og slenger uansett hvor mye man rydder synes jeg!!Kontoret ditt ser kjempetøft ut,og med deilig utsikt ut :)
  Her kommer du nok til å trives….og du hadde jo så masse stilige ting der også.Gubben reiste vekk i går på forretningsreise,og jeg har som mål å få ryddet vårt kontor,som har en tendens til å være oppbevaringsrom for alt mulig rart!!Det er bare denne tiden som flyr fra meg,og kroppensom ikke er samarbeidsvillig.Men har heldigvis noen dager på meg….det er håp :)

  Toveklem:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, med sånt er det bare å ta tiden til hjelp, fem minutt nå og fem minutt da :o) Her måtte jeg droppe å gjøre andre ting for å få tid til å gjøre slikt ekstraarbeid, men du verden det er godt når det er gjort :o) Lykke til med din opprydding! Klem

Comments are closed.

Translate »