Nytt jenterom

Litt etter litt har vi fått flyttet inn på det nye jenterommet. Som noen kanskje har fått med seg har vi malt det lakkerte furugulvet hvitt og så sto senga for tur. Skuvsenga har vært med oss i mange år og ble kjøpt da det meste skulle være ubehandlet eller lutet treverk. Vi fant raskt ut at den ikke ville passe inn på det nye rommet, så det var bare å sette i gang med malingspenselen. Etter fire strøk var vi kjempefornøyd :o) Nå gjenstår det å male på navnet hennes på langsiden, vi har ordnet med sjabloner og farven er bestemt. Den mørkeste lilla farven i teppet skal vi bruke.

DSC_6454

 

Knaggene på veggen har samme mørke, turkise farven som puta på gulvet. Vi har ikke skap på rommet, kun kommode, vi har derfor valgt å henge fram kjolene til pynt. Så ja, til vanlig henger det noen flere kjoler her enn denne :o)

DSC_6436

Jeg har fått en datter som elsker å holde på med diverse hobbyer, akkurat slik jeg selv liker å holder på med. Egne bokser til broderi og syting må hun derfor ha :o)

DSC_6441

Nå er det ikke slikt at alt på rommet er lilla og hvitt, kommoden fra Ikea er svart og gir rommet et tøffere uttrykk. Akkurat slik det skal være for en jente som snart er tenåring :o)

DSC_6452

Ett jenterom kan vel ikke kalles et jenterom dersom det ikke er fylt med massevis av småtteri….. Vi har samlet neglelakker, hårstrikk og diverse ting i disse kurvene fra Åhlens. Varmeflasken har kommet fram i lyset igjen, nå er det jo høst :o)

DSC_6456

Vi er kjempefornøyde med det nye rommet. Lyst og trivelig med favorittfargene lilla og turkis. Jeg angrer ikke en dag på at jeg malte gulvene hvite og når jeg står inne på rommet her og titter ut i loftstua som har lakkert furugulv….. ja, da er jeg ikke i tvil om hva jeg skal gjøre der etterhvert…. :o) Nå har vi nettopp kommet hjem fra ei herlig helg på hytta. Godt vær, båttur og sightseeing til noen småsteder langs kysten har vært trivelig :o) Da er vi klar for en ny uke med jobb, skole, reiser og nye malingsprosjekt som står for tur :o) Håper dere alle har hatt ei flott helg!

 

8 thoughts on “Nytt jenterom

 1. Anne Eriksen Valstad says:

  Hei og hallo! Sååå nydelig dette var, flinke deg! :)) KAn tenke meg at jenta di er veeeldig fornøyd ja :) Oppe på rommet til min datter, ser det ut som om selveste himmelen har falt ned. Ikke lenge siden jeg rydda der inne og nå kommer vi oss nesten ikke innafor døra. Uff, jeg skal a et skippertak der inne nå som hun skal reise på leirskole i uka som kommer.
  Klem, Anne <3

  Klem, Anne <3

 2. Hanne says:

  For et skjønnt jenterom, regner med at eieren er vel fornøyd:) Elsker den turkisfargen på puta og knaggene, har ikke tenkt på det før men teal og gull er utrolig fint sammen! En liten tanke å ta med seg i ett av mine prosjekt – takk for inspirasjon:)

  Ønsker deg ei god ny uke
  varm klem:)

 3. Toves Sammensurium says:

  Her tror jeg nok husets unge dame vil trives ja!Kjenner til “Problemstillingen” – selv om vår unge dame ikke er tenåring enda tror hun det visst selv og var det opp til henne hadde vel hele rommet vært svart!!Skrekk og gru!
  Men jeg er glad i svart selv jeg og bruker man det rett så er det bare lekkert eller tøft alt ettersom hvordan man vil ha det :)
  Synes rommet her er så stilig og med passelig blanding av barn/voksen,mange fine detaljer!!!!
  SÅ deilig dere har kost dere på hytta…nå må du ha en god uke tilbake i hverdagen!!!
  Toveklem :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Tove! Ja, det er ikke så enkelt å innrede rommene i overgangen barn/ungdom, men tar man litt av fargene de liker og blander med nøytrale slik som hvitt, er det utrolig hvor greit det går å finne flotte kombinasjoner som “ungdommen” og mor blir fornøyd med :o) Herlig ny uke til deg også! Klem

Comments are closed.