Nytt på kjøkkenbenken

God kveld der ute. Benkeplass på kjøkkenet kan vi vel aldri få nok av, i alle fall er det min oppfatning. Men så har det seg slik at jo mer benkeplass jeg har, jo mer roter jeg. Kan du skjønne det. Jeg har også en tendens til at jeg helst skal gjøre alt på kjøkkenet, samtidig som jeg lager middag er det kjekt å lese aviser, bla gjennom reklame, sjekke epost, høre ungene i lekser, lese ei bok osv.osv og hvor havner alle tingene da… Jo, på kjøkkenbenken. Men jeg liker nå å pynte litt også da, hi,hi. Og spesielt om jeg har skaffet meg en ny plante eller noen annet jeg synes er så praktisk at jeg ikke kan klare meg uten. Da blir det “shinet” litt på benken. Her er mine nyeste bare måtte ha ting.

Nytt på kjøkkenbenken

Perleblomst er jo bare en nødvendighet i overgangen fra vinter til vår.  Merk bare at allergikere kan reagere kraftig på denne. Men er de ikke skjønne. De kan jo også stå litt ute midt på dagen og ønske velkommen.
Nytt på kjøkkenbenken
Så var det denne skåla eller bollen da. Jeg synes den er så fin. Jeg gikk flere runder rundt den på butikken og til slutt måtte den få være med. Kan det ha noe med den flotte ugla mon tro. Skåla er fra House Doctor og det er flere motiv å velge i, deriblant denne ugla.
Nytt på kjøkkenbenken
I tillegg har den en søt liten tekst som starter på utsiden og slutter på innsiden. På denne skåla står det Peace på utsiden og Harmony på innsiden. Perfekt til min rolige og harmoniske kjøkkenbenk…. hi,hi.
Nytt på kjøkkenbenken
Nytt på kjøkkenbenken
Nytt på kjøkkenbenken
I tillegg ble det en glassflaske med patentlokk, denne er fra Ib Laursen.  Disse er kjekke å ha til saft eller vann på dager der fluene summer godmodige rundt i varmen…. Sukk, gleder meg til det ja :o)
Nytt på kjøkkenbenken
Sjekk den fine formen på skåla, den er sååååå fin synes jeg
Nytt på kjøkkenbenken
 I dag satt jeg lenge på jobb, så var det hjemmom en tur for å steke en haug med pannekaker og deretter en tur på et møte før jeg nå har synket ned i godstolen. Herlig, og så er det jo snart fredag og helg. Utrolig så fort denne uka har gått.
Jeg håper dere alle får en kjempefin kveld og tusen, tusen takk for at dere titter innom meg. Hjertelig velkommen til mine nye følgere! Jeg håper dere vil trives!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Nytt på kjøkkenbenken

 1. Edny sine puslerier says:

  Perleblomster er skjønne! Og den skåla di var jo bare rålekker. Forstår godt at du måtte ha den, ja;) Det er veldig greitt å kunne gjøre flere ting samtidig. Riktig god helg til deg;)

 2. toves sammensurium says:

  Så deilig med både noe nytt snadder og rene benkeplater! Det siste regnes nesten som bedre her i huset,men bare nesten.Fatter ikke hvordan benkenebfyller seg så fort jeg?Er selv midt i en lite omflytting på benken fase,etter at Kitchen Aid maskinen kom i hus.Den vil jeg ha fremme,så det prøves og flyttes hit og dit…midt i mellom matlaging og alt det andre du nevner ;)
  Så herlig den skålene din var….kan jo brukes til så mye også,-får man nok av slike skåler?Juryen har talt og sier et klart NEI!
  Perleblomster er så skjønne,har lyst på men tror jeg skal grave opp litt snøklokker istedetfor…
  Litt vår på bordet gjør seg nå til helgen:)
  Støvler fra London til Norge skal nok gå bra,vi får evt putte dem på beina!Du aner ikke hvor mye rart jeg har klart å få med meg på fly opp igjennom tidene.Lampeskjerm på hodet for eksempel;)
  Galskapen lenge leve!
  Og god helg!
  Toveklem :)

 3. De små øyeblikk says:

  Hei på deg :)

  Perleblomster er herlige… Å så deilig å skrive Mars og endelig kan vi nyte det flotte lyset og de fine løkplantene!
  Så søt skål, liker også formen på den og ikke minst ugla :)

  Fin helg til deg

  -Klem Kjersti-

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: