Nyttårsbordet er dekket

Årets siste dag….. 2013 er snart historie. Foran oss ligger et ubrukt år, en tegneblokk fulle av blanke ark. Noen ark er det allerede svake tegninger på, vi har avtaler i kalenderen, de fleste av oss har en jobb å gå til, det er bursdager og andre merkedager som vi vet kommer. Men hvordan disse dagene skal fylles, er det ingen som vet eksakt, og det er godt. Det er bare vi selv som kan gjøre noe med hverdagen vår, hvordan vi velger å møte de gleder, sorger, skuffelser, utfordringer, morsomme opplevelser og spennende opplevelser, som vi vet vi kommer til å møte i året som kommer. Det er bare vi selv som kan ta tak i hverdagen vår og gjøre den til det vi ønsker den skal bli. Datteren min og jeg har brukt noen timer til å kose oss med å lage pynt til nyttårsbordet. Vi har pyntet og ordnet og ønsker å møte det nye året med glede og trivsel sammen med nærmeste familie. Her skal dere få se bordet vårt :o)

DSC_8402

 

DSC_8411

Det er alltid datteren min som bretter servietter her i huset, men i går mente hun jeg kunne brette halvparten og vi ble fornøyd med de enkle, men finne lommene til bestikk :o) De vakre lysholderne fikk jeg kjøpt via bloggen Sommerhuset i bakken, så koselig å tenne et lite lys ved hver kuvert.

DSC_8416

Klokkene har vi lastet ned fra nettet og limt fast på papp før vi klippet de ut :o) Klokker hører med til festbordet på nyttårsaften :o) Du kan også la de ligge som pynt på tallerkenen eller bordet hvis du ikke har papp å stive de opp med. Stjernene brettet vi også noen av og fikk naturligvis være med som pynt.

DSC_8395

Champagneglassene er vakre også som bordpynt sammen med julekuler i sølv og hvitt.

DSC_8399

 

 

DSC_8406

 

DSC_8405

 

DSC_8417

Vi har også laget vimpler og de skal henges opp over bordet :o) Vi har brukt en vimpel rekke fra søstrene Grene for å stive opp den sorte pappen noe mer. Nå kan vimpelrekken brukes flere år, vi bytter bare ut tallene etterhvert :o)

DSC_8393

Hver enkelt bokstav er pyntet med glitterlim. Dette er jo dagen for glitter og stas :o)

DSC_8419-001

 

Da gjenstår det for meg og takke alle mine følgere gjennom mitt første, hele år som blogger. Jeg setter utrolig stor pris på at så mange har tittet innom meg!  Det er en glede å ha blitt “kjent” med så mange andre bloggere og det er en glede å få kommentarer og tilbakemeldinger også fra alle dere uten blogg. Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år som blogger og skal gjøre mitt beste for at det også i 2014 kommer daglige innlegg fra meg :o)

Jeg ønsker dere alle en fantastisk god nyttårs aften!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Nyttårsbordet er dekket

 1. Toves Sammensurium says:

  Å så fiiint!!!!
  Kjempegøy med de små klokkene ..det tikkes og takkes mot nytt år !! :)
  Takker for vennskaå og inspirasjon i året som har gått Nina,og gleder meg til å følge deg videre!!
  Ønsker deg et fantastisk Godt Nytt År!!!

  Toveklem.)

 2. Rigmor Burmo says:

  Jeg ønsker deg og familien din et riktig GODT NYTT ÅR!!
  Du har hatt mange flotte og inspirerende innlegg, Nina!
  Jeg koser meg ofte med ettermiddagskaffe og bloggen din, et deilig pusterom i hverdagen!! Jeg liker godt å lese om, og få med meg nytt om interiør, gleder meg til å følge deg videre i 2014.
  Fra Rigmor

 3. Reidunn says:

  Hei Nina!!
  Jeg får bare opp noen av bildene dine da nettet er litt dårlig i dag:)
  Men de jeg fikk fram viser at du har dekket et utrolig lekkert bord!!
  Så stilig med de lysene du har festet på hver tallerken:)
  Jeg vil også få takke deg for alle de flotte innleggene du har hatt. Jeg har funnet veeeeldig mye inspirasjon hos deg!!!
  Takk for alle de hyggelige kommentarene du alltid legger igjen hos meg. Setter veldig pris på det:)
  Da vil jeg få ønske deg et riktig GODT NYTTÅR!!
  God nyttårsklem fra Reidunn

Comments are closed.