Oktober – gratis kalender du kan skrive ut

Oktober - gratis kalender du kan skrive ut
Oktober - gratis kalender du kan skrive ut

Oktober - gratis kalender du kan skrive ut

Oktober startet med strålende sol og en flott fjelltur til nye områder rundt hytta vår. Det er gøy å være turgåer i fjellet når løyper og stier er markert så godt at det er nesten umulig å tulle seg bort. Denne sommeren og høsten har vi virkelig fått bli kjent med forskjellige stier og fjell rundt Åre. I tillegg har vi vært utrolig heldige med været og det gjør jo fjellturene bare enda bedre. Her er det korte turer og lange turer, lette turer og tøffe turer. Etter en skikkelig god tur i fjellet, er det godt å komme på hytta og slappe av eller jobbe litt.  Akkurat nå sitter jeg og ser utover et høstkledd landskap men kaffen ryker varm og god fra koppen. Kalenderen ligger klar og jeg er igang med å planlegge alt som skal skje på bloggen og i nettbutikken i oktober.  

Ettersom det er månedsskifte vil jeg tipse deg om at du nå kan printe ut oktoberkalenderen helt gratis. Du finner den inne i bloggens bibliotek. Dette får du tilgang til ved å melde deg på fredagshilsenen. Da får du i tillegg til kalenderen, tilgang til flere gratis print og kort, samt at du får en hilsen på epost fra meg hver fredag. Der holdes du oppdatert på de nyeste blogginnleggene samt andre ting som rører seg i min hverdag fylt med skaperglede gjennom print.

Oktober kalenderen har fått høstfargen på, og er du en av de som liker å feire Halloween, ja, da ser du at fargene er litt inspirert av dette også. Print ut ditt eksemplar i dag og husk at du kan skrive ut så mange du vil. Bruk gjerne litt tykkere papir enn vanlig kopipapir, det gir bedre kvalitet på kalenderen. Fyll den med barnas aktiviteter, dine strikkeplaner, syplaner eller lag en egen middagskalender. 

Oktober - gratis kalender du kan skrive ut
Oktober - gratis kalender du kan skrive ut