Olivlund……

Olivlund er en del av navnet på bloggen jeg vil vise fram i dag :o) Det er 1. juni og tid for presentasjon av en av mine favorittblogger :O)  Bloggverden er stor, veldig stor, og det skal godt gjøres å bli kjent med alle de flotte bloggene som finnes. Det er derfor koselig å kunne vise fram noen av de bloggene jeg ofte titter innom :o) Enda er det noen utvalgte blogger som ligger og venter på en presentasjon, og de kommer som perler på en snor de neste månedene :o) Hva er det som gjør at jeg besøker en blogg igjen og igjen….  Jo, innholdet, innholdet på bloggen er viktig, skriver de om noe som opptar meg blir jeg en flittig gjest :o) Vakre bilder er også viktig, og tekst, jeg liker at det skrives tekst til bildene. Noen små drypp om hva vi ser, hvor vi er, små fortellinger, da koser jeg meg :o) Og det er akkurat det denne flotte bloggerinaen gjør. Hun viser vakre bilder som hun selv har tatt og forteller hva vi ser, samt noen små drypp fra hverdagene hennes. Liker du blomster og er glad i hagearbeid, ja da er denne bloggen noe for deg. Og hvem snakker jeg om……. IMG_8182

Sabelhagens Olivlund

Damen bak denne herlige bloggen heter Maria og bor i Sverige, hun har virkelig sansen for blomster og hage og tar de nydeligste bilder av det som vokser og gror rundt henne. Og hun har drivhus……

IMG_7593

Se på dette nydelige bildet tatt med makroobjektiv, det er rett og slett en fryd for øyet :o)

IMG_8422

Maria elsker roser og hvis jeg ikke tar feil så har hun visstnok rundt 100 ulike sorter. Det er bare å glede seg over at vi får ta del i disse skjønnhetene når de slår ut i full blomst.

IMG_8330

Maria og familien har et landsted med utsikt til skjærgården. Vi får ofte ta del i stemningen og livet ved havet. Av og til dukker det også opp noen innlegg hvor vi får ta del i planene rundt feriestedet deres i Kroatia. Der har de tomt som etterhvert skal romme drømmestedet deres :o)

IMG_8044 IMG_8651

Her ser vi en del av hagen. Det er lett å se at det bor noen som er glad i hage her :o) Det er så koselig å titte innom denne bloggen, og den oppdateres ofte med nye innlegg. Det liker jeg :o) Selv om jeg ikke har tid til å titte innom alle favorittbloggene mine hver dag, vet jeg at når jeg får tid, ja da ligger det nye og spennende innlegg og venter :o) Det er noe å glede seg til :o)

IMG_8539

Tusen takk til Maria som deler vakre bilder og sin kunnskap om hage med oss. Jeg setter også stor pris på hennes koselige kommentarer på bloggen her hos meg :o) Det er gøy å være en del av blogglandia når man kan dele og finne inspirasjon hos hverandre.

IMG_8703 Alle bildene har jeg lånt av Maria og Sabelhagens Olivlund. Ta en titt innom henne, og nyt synet av alle de flotte bildene hun deler med oss. Her startet juni med grått, kjedelig vær akkurat slik som mai sluttet. Men utover dagen dukket sola opp og varmet så mye at det var mulig å sitte utendørs og kose seg. I morgen drar tredjemann på firedagers fjelltur med skolen, det er meldt godt og varmt og vi krysser fingre for at det blir slik. Øsende, pøsende regn og fire dager i fjellet kan vel drepe det meste av friluftsglede så vi håper på det beste :o) Håper dere alle har hatt ei strålende helg, tusen takk for alle koselige kommentarer, likes på facebook og hjertelig velkommen til mine nye følgere! Ha en strålende søndagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Olivlund……

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Hej. Så glad jag blir! Vad roligt att du gillar min blogg och har valt att uppmärksamma den, tack snälla du.
    Din blogg är också en av mina favoriter.
    Ha en bra start på veckan
    Kram Maria

Comments are closed.

Translate »