Om å planlegge

Etter over et år som blogger, har jeg begynt å gjøre meg noen tanker om hvordan bloggen min skal se ut i tiden som kommer. Hvilket innhold den skal ha, hva jeg vil skrive om, hvilke bilder jeg vil vise, for det er jo i utgangspunktet det det handler om, hva jeg vil :o) Bloggen er en kjær hobby, den setter fart i meg på mange måter. Flere prosjekt blir gjennomført fordi jeg blir både inspirert og får et spark bak til å komme i gang. Det er kjempegøy å få respons på innleggene og det er utrolig koselig å bli “kjent” med andre bloggere :o) Men nå skal det planlegges og da er det utrolig kjekt med Søstrene Grene som har rimelig notisbøker til meg :o) Det er alltid så herlig med en ny og ubrukt liten bok, en bok som skal fylles med et eller annet som opptar meg, en god følelse!

DSC_9634-001

Og når jeg planlegger er det godt med kaffe, en deilig kopp med god espresso er aldeles fortreffelig!

DSC_9635-001 DSC_9636-001

Men hva skal denne boken fylles med…. Jo, ett ark for hver uke med bloggen, første side er snart full med planlagte innlegg for denne uken og jeg har mye å vise dere :o) Jeg planlegger også noen faste tema, jeg skal avsløre litt……

DSC_9637-001

Den 1. i hver måned kommer jeg til å ha en omtale av en annen blogger, kall det gjerne framsnakking, jeg liker det jeg. At vi kan tipse om hverandres blogger, spesielt når det er blogger vi selv har stor glede av. Gled dere til 1. april :o)

DSC_9638-001

Så noe helt nytt. Som mamma til fire, midt i livet,  jobb, verv på fritiden, og massevis av hobbyer jeg har lyst til å holde på med, har jeg en stoooor utfordring. Motivasjon og tid til trening og mosjon…. Kanskje høres det rart ut at jeg skal skrive om dette når bloggen min egentlig handler om andre ting. Men så rart er det jo ikke, for å drive med alt det vi skal drive med i hverdagen trenger vi jo energi, ikke sant. Så, for å motivere meg selv og kanskje noen flere kommer jeg til å ha dette som fast tema hver onsdag. Jeg kommer til å skrive om hva som har motivert meg til å trene eller mosjonere den uken som har gått. Kommer jeg over gode nettsider og nyttige tips vil jeg skrive om det. I morgen kommer første innlegg…..

DSC_9640-001

Interiør, det kommer masse interiørbilder akkurat som før :o) Hobbyrelaterte innlegg planlegger jeg også og det blir reisetips når sjansen byr seg :o) En dag i uken vil jeg presentere en nettbutikk eller annen butikk som selger interiør. Nyheter fra ulike interiørmerker vil jeg også dele som før :o)

DSC_9644-001

Det er gøy å stanse opp litt og tenke gjennom og planlegge hvordan jeg vil at bloggen skal se ut, og nå har dere fått tatt del i noen av de tankene jeg har gjort meg om bloggens framtid. Har der noen tips eller synspunkter dere vil dele med meg, blir jeg glad for en kommentar her på bloggen eller dere kan sende en epost til meg.

DSC_9648-001

Nå gleder jeg meg til å fylle den lille boken med forslag til framtidige blogginnlegg, håper dere vil like dem :o) Ha en herlig tirsdag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

7 thoughts on “Om å planlegge

 1. Helen says:

  Å så koselig :) Jeg liker også å planlegge blogginnlegg. Jeg kjenner også at bloggen min kan være med å gi meg ett spart bak til å komme igang med prosjekter. Gleder meg til å følge bloggen din videre :)

 2. Elin says:

  Kjenner jeg gleder meg til å følge med på bloggen din videre også :D
  Lurt å planlegge, også er det så GØY :D Jeg elsker planlegging.
  Jeg tror bloggingen blir mer vellykket om den er planlagt enn når man bare slenger ut et innlegg
  Ønsker deg en fin dag.
  God planlegging

  Elin

 3. Toves Sammensurium says:

  Nina så flink du er!!! :D
  Og systematisk,merker jeg blir imponert av deg – og tenker at jeg har tenkt de samme tankene selv…men d´med meg er og blir det et sammensuriuem av det som faller nedi hodet eler inspirere – gjerne begge deler på en gang ;)
  Merker jeg gleder meg til innleggene dine,blir spennende å følge med på forandringene og jeg er sikker på at du kommer til å fortsette å inspirere bare enda mer!!!!
  Toveklem:))

 4. ZenMamma says:

  Så bra!! Dette blir spennende:) Jeg har det samme gående selv med trening og yoga her og der og kattedag på onsdag, men savner litt den ordenen som du har – kunne virkelig trenge mer av det ja:)
  Du er kjempeflink!
  Kudos!

Comments are closed.

Translate »