Bye9design bloggen, fylt med hobbytips, bordpynting, reisetips og de små detaljene i hverdagen

Bli en del av bye9design gjengen du også

Få tilgang til bloggens  bibliotek med gratis print, ebøker og annet hobby snacks 

Har du meldt deg på fredagshilsenen? Da er dette noen av printene du får tilgang til. 

bye9design.com print- ressurser

Dette kan du lese om

Bordpynt 

rosa bordkort - bordkort - nordic design - bye9designprintshop

Vakre bord til hverdag og fest. Du vil finne mye inspirasjon om pynting av bord, serviettbretting, bordkort, blomster og annet vakkert til bordet. 

Hage og uteplass

Jeg elsker hage og uteliv. Bloggen oppdateres derfor jevnlig med inspirasjon fra egen og andres hager. 

Reisetips

Er du på jakt etter nye steder å besøke eller rett og slett bare litt reiseopplevelse. Les gjerne mine reisebrev fra steder jeg har besøkt. 

Print 

Print til hverdag og fest. Bordkort, invitasjoner, bursdagshilsen, noe fint til å ha på veggen.  Her finner du blogginnlegg om bye9design print.

DIY

Her finner du det meste om hobbyer. Syglede, strikkeglede, papir, gjør det selv prosjekter, friluft og annet snacks.

Inspirasjon

Hverdagsinspirasjon, hverdagsgleder. Her vil du finne de små detaljene som vi setter pris på i hverdagen. Det kan være litt vakkert interiør, en nydelig blomst, en koselig stund eller en god bok. 

Jeg har tro på at en hobby som du elsker, friluftsliv og vakre detaljer, det  gjør hverdagen god!

Nina Bakken Bye - bye9design

Hei du, nå har du fått høre litt om hva du kan lese om på bloggen min, da er det på tide å gi deg en liten pekepinn om hvem jeg er. Jeg er altså Nina, en gift firebarnsmamma, midt i førtiårene. Jeg er ferdig med den hektiske småbarnsfasen og lever nå det gode liv sammen med mann og tenåringer. 

Bloggen min så sin spede begynnelse etter at jeg var så heldig å få min sønn hjem igjen, etter terroren på Utøya. Jeg hadde et desperat behov for å tenke positivt, oppleve positive ting og se de positive tingene i hverdagen. 

Fyller du hverdagen med ting du er glad i, ting du liker å holde på med, ting du brenner for, ting du nesten ikke kan vente med å komme i gang med, ja da blir hverdagen din så god som du selv bestemmer deg for. 

Bloggen min er en av mine store hobbyer. I tillegg til å elske håndarbeid som å strikke, sy, tegne, lese,jobbe i hagen, fotografere og gå turer i fjellet, er jeg datanerd. Jeg elsker å designe nettsider, løse tekniske utfordringer og lære meg nye ting. Sammen med bloggen, er nå design av egne print til nettbutikken, ett av de store prosjektene jeg elsker å holde på med når jeg er ferdig på jobb. 

Hver dag finner over tusen mennesker glede i innleggene her inne. Mange følger meg også via nyhetsbrevet jeg sender ut hver fredag. Min drøm er å være en bidragsyter til deg som er på utkikk etter en hobby som gir deg tonnevis med glede i hverdagen. Jeg håper å kunne gi deg en smak av de positive sidene ved hverdagen, der vi kan fylle fritiden vår med noe vi elsker og brenner for. Enten vi er småbarnsforeldre, tenåringsforeldre eller alene. Det finnes en hobby, en opplevelse eller noe vakkert der ute for alle. Men vi er selv ansvarlig for å la tanker og drømmer bli til handling. 

Jeg er stadig på leting etter nye ting jeg kan lære meg, epostkurs og onlinekurs er noe av det mest nyttige som er funnet opp for sånne som meg. Nå kan jeg lære nye ting uten å dra hjemmefra og det er rett og slett fantastisk i en travel hverdag. Alt jeg lærer forsøker jeg å formidle videre til mine lesere på en eller annen måte. Derfor har jeg også laget en kursportal hvor jeg har gitt ut online kurset " Slå knockout på tidsklemma". I tillegg jobber jeg med en ny nettside hvor planlegging, organisering av fritiden, samt husarbeid blir tema. 

Jeg håper du tar deg tid til å klikke litt rundt på bloggen og bli kjent med det jeg holder på med. Dersom du liker det du ser, blir jeg superglad om du velger å følge med på nyhetsbrevet mitt. Da vil jeg holde deg oppdatert på blogginnleggene, samt nyheter som skjer her på bloggen og litt annet små snacks. Du får i tillegg tilgang til bloggens bibliotek eller "hemmelige" side, hvor jeg legger ut gratis print, tips og triks, kalender og ebøker jeg lager. 

Translate »
%d bloggere liker dette: