Velkommen til Bye9design! 

En blogg og en nettbutikk hvor skaperglede med papir, er den røde tråden

Vakker veggpynt du lager selv

Bye9design printshop

Vakker veggpynt du lager selv
Vakker veggpynt du lager selv

Skaperglede med papir

Hver dag konkurrerer skapergleden med passiv underholdning som er lett tilgjengelig på Ipad, smarttelefoner og tv. Bye9design ønsker å gjøre det enklere for deg å velge noen annet. Gjennom tilpassede produkter og inspirasjon kan du lekende lett sett i gang med små prosjekter, akkurat når det måtte passe deg.

De koselige stundene ved kjøkkenbordet

Har du noen gang drømt om, eller opplevd koselige stunder ved kjøkkenbordet, der du og barn eller barnebarn lager noe sammen? Stunder der barneøynene glitrer mot deg, i stolthet over noe de har laget? Stunder der praten går løst og fast om det som har skjedd i barnehagen eller på skolen, mens dere lager fargerike og fine kort til neste bursdag?


Har du like ofte latt det bli med tanken fordi du ikke kommer på ideer til hva dere skal lage? Kanskje orker du ikke sette i gang fordi du mangler materialer til å lage noe? Eller kanskje er du en av dem som setter i gang med prosjekter som rett og slett blir for vanskelig? Den koselige ettermiddagsstunden du så for deg ble bare med tanken, eller endte i skuffelse og halvferdige prosjekter.


Bye9designs produkter er laget med tanke på koselige stunder ved kjøkkenbordet. Enkle små prosjekt som ikke tar for lang tid å lage. Skap små hverdagsminner med morsomme designark, flotte figurer og kreative produkter som kan printes ut på papir.


Ta vare på minnene - fyll et fotoalbum

Hvor ha du lagret bildene dine? Er de lett tilgjengelig for hele familien? Hvem kan når som helst sette seg ned og ta en titt på bildene du har knipset? Hvem kan fortelle historien bak bildene du har tatt? Hvem husker hva som ble sagt og hva dere spiste? 


Jeg har satt av 2018 til å ta bildene ned fra skyen og inn i fotoalbum. Jeg vil skrive ned små historier og detaljer om bildene som kanskje er glemt om noen få år. Til å hjelpe meg har jeg designet egne fotopakker med journalkort og tags som passer perfekt til scrapping, project life og andre pocektscrapping lommer. Fredagshilsen hver uke

Hver fredag sender jeg ut en hilsen på epost til den som vil ha. Der holder jeg deg oppdatert på nye blogginnlegg og tipser deg om andre hobbyting jeg tror kan være av interesse. Du får også en oppdatering på det som dukker opp av nyheter i nettbutikken, og det er i fredagshilsenen jeg gir små historier av det som på engelsk kalles " behind the scene". 


Som om ikke dette skulle være nok... Du får også gratis tilgang til bloggens bibliotek. Der ligger det print, det vil si, kort og konvolutter, bilder, gavelapper, designark, kalender, ja til og med en ebok om hvordan du steller de mest kjente stueplantene. Alt dette får du gratis tilgang til som følger av fredagshilsenen. 

Om Bye9design - skaperglede med papir

Her kan du melde deg på nyhetsbrevet


Ta en titt på de nyeste blogginnleggene 


Historien 

I 2012 så bloggen dagens lys under navnet Hverdagsliv det gode liv. Visjonen har alltid vært, og vil alltid være å gi inspirasjon og hverdagsglede til mine lesere. Bloggen ble for noen år siden gitt navnet Bye9design, og etter at jeg åpnet nettbutikken med samme navn, vil skaperglede med papir  gå som en rød tråd gjennom blogginnleggene. 

Bye9design er en liten gründerbedrift, etablert i 2016 av meg, Nina. Drømmen om å drive egen butikk har jeg hatt siden jeg som liten, lekte garnbutikk under kjøkkenbenken til min mormor. Jeg tegnet papirpenger og brukte de fineste knappene som vekslepenger. Jeg satte opp regnskap på et skjema jeg hadde laget selv, etter en mal jeg hadde sett et sted. Butikken min var fylt med strikkepinner, heklenåler, broderinåler, garn, mønster, knapper og andre hobbyting jeg kunne finne. I tillegg "solgte" jeg papirdukker og skolebøker jeg hadde laget selv. Tegning og design har vært min store interesse så lenge jeg kan huske. 

Min formelle bakgrunn er høyere utdanning innenfor organisasjon og administrasjon samt datateknologi. I to år bodde familien i Frankrike hvor jeg utdannet meg som interiørkonsulent. Det var en glede å få tatt i bruk tegning og farger igjen og en spire om endring av yrkesvalg ble sådd.

Nå designer og skaper jeg kort til alle anledninger, partypynt, invitasjoner og bordkort, bilder til veggen og hobbymaterialer som skal gjøre det enklere for deg å finne skaperglede og kreativitet i din hverdag. Alle produkter sendes lekende lett på epost til deg. Der kan du trykke på pdf filen, printe ut og begynne å skape med en gang. Og trenger du inspirasjon til hvordan produktene kan brukes, finner du det i blogginnlegg og i fredagshilsenen. 

Skaperglede 

Jeg har alltid hatt glede av å skape. Enten det er et strikkeprosjekt, et broderi, timer ved symaskinen, grave i hagen, tegne, lage lister, lage/skape system i skuffer og skap, male eller brette papir. Jeg elsker bøker og kan drømme meg bort i en bok i timevis om jeg får sjansen. Skaperglede er noe som ligger i oss alle, også hos deg som ikke tror du er kreativ.  Det er gleden over å ha en hobby og gleden over å kunne skape noe jeg ønsker å formidle. 

Min drøm, er å inspirere deg til å finne skapergleden, eller om du allerede har funnet den, utvikle den videre med inspirasjon fra blogginnleggene. 

Sammen med mannen min har jeg fått fire barn. Tre sønner og en datter, som nå er i alderen 16-26 år. Når jeg nå ser tilbake på deres barneår, er minnene vi har skapt sammen, noe av det viktigste for oss. Minner om legobygging, timevis med perling, tegning, fargelegging og andre hobbyprosjekter ved kjøkkenbordet. Vi har lekt butikk og bygd hytter i stua av stoler og tepper, vi har skapt historier og minner sammen.  Når en epoke i livet er over, er det minnene vi sitter igjen med. Da er det godt å tenke på at vi har skapt felles minner og historier som vi kan ta fram og glede oss over. 

Dette er også tankene som opptar meg når jeg lager nye produkter til nettbutikken og når jeg skriver nye blogginnlegg. Bak hvert eneste kort, hver eneste invitasjon og hvert eneste bilde jeg lager, tenker jeg på hvordan tekst og motiv kan gi deg inspirasjon og skape et minne.  Gjennom Bye9designs hobbyprodukter ønsker jeg å hjelpe deg til å skape en kreativ hverdag for deg selv og de du er glad i. 

Vil du være med? Meld deg på fredagshilsenen, så skal jeg holde deg oppdatert på alt som skjer her inne, pluss litt til :)

Jeg har tro på at en hobby eller to, friluftsliv og vakre detaljer, det gir skaperglede og gjør hverdagen god!