Bye9design

                Hobbyinspirasjon - digitale print - reisetips                                          og selskapspynting

Meld deg på fredagshilsenen

Test ut gratis print som kort, kalender og mye mer

Her ligger eboken med nyttige blomstertips og venter på deg

bye9design.com print- ressurser

Dette kan du lese om

Bordpynt 

rosa bordkort - bordkort - nordic design - bye9designprintshop

Vakre bord til hverdag og fest. Du vil finne mye inspirasjon om pynting av bord, serviettbretting, bordkort, blomster og annet vakkert til bordet. 

Hage og uteplass

Jeg elsker hage og uteliv. Bloggen oppdateres derfor jevnlig med inspirasjon fra egen og andres hager. 

Reisetips

Er du på jakt etter nye steder å besøke eller rett og slett bare litt reiseopplevelse. Les gjerne mine reisebrev fra steder jeg har besøkt. 

Print 

Skriv ut gavelapper til alle anledninger

Bye9design printshop

Print til hverdag og fest. Bordkort, invitasjoner, bursdagshilsen, noe fint til å ha på veggen.  Her finner du blogginnlegg om bye9design print.

DIY

Strikke glede på hytta i påsken

Her finner du det meste om hobbyer. Syglede, strikkeglede, papir, gjør det selv prosjekter, friluft og annet snacks.

Inspirasjon

Hverdagsinspirasjon, hverdagsgleder. Her vil du finne de små detaljene som vi setter pris på i hverdagen. Det kan være litt vakkert interiør, en nydelig blomst, en koselig stund eller en god bok. 

Jeg har tro på at en hobby eller to, friluftsliv og vakre detaljer, det  gjør hverdagen god!

Nina Bakken Bye - bye9design

Hei du, nå har du fått høre litt om hva du kan lese om på bloggen min, da er det på tide å gi deg en liten pekepinn om hvem jeg er. Jeg er altså Nina, en gift firebarnsmamma, midt i førtiårene. Jeg er ferdig med den hektiske småbarnsfasen og lever nå det gode liv sammen med mann, tre sønner og en datter. Ja, også Idefix da, en liten Bichon Frisé hund, og katten vår Dargo. 

Starten

Bloggen min så sin spede begynnelse etter at vi var så heldig å få vår sønn levende hjem, etter terroren på Utøya. Jeg hadde et desperat behov for å fylle hodet med positive tanker og bilder.  Fyller du hverdagen med ting du er glad i, ting du liker å holde på med, ting du brenner for, ting du nesten ikke kan vente med å komme i gang med, ja da blir hverdagen din så god som du selv bestemmer deg for. Det er ofte god terapi i en hobby du liker.

Fortsettelsen

Hver uke, hver måned og år finner tusenvis av mennesker veien inn hit. Målet mitt er å bidra til at nettopp du skal finne inspirasjon til å skape kreative prosesser i din hverdag. Enten det er gjennom bildene jeg deler eller prosjektene du finner tips om. Drømmen min er at du gjennom bloggen og nettbutikken min, finner inspirasjon til å skape minnerike dager og  din egen kreative historie.  

2017

Dette er året jeg prøver ut min gründerdrøm. Jeg ønsker å skape en kreativ og levende blogg hvor du finner massevis av inspirasjon.  I kombinasjon med bloggen min designer jeg print - det vil si kort, bordkort, invitasjoner, partypynt, strikkemapper, planleggere, kalendere og alt mulig annet som kan skrives ut i papir på en helt vanlig printer. Nettbutikken, Bye9design printshop, er daglig besøkt av kunder som finner glede i design, kvalitet og den kreative gleden det er å lage noe selv.  Og jeg vet at mange gleder seg til de første planleggerne og notatbøkene dukker opp i løpet av sommeren. Det er mye å glede seg til og om du vil følge med, så er du hjertelig velkommen til å melde deg på fredagshilsenen. 

Translate »
%d bloggere liker dette: