Oppbevaring av støvletter

Støvletter med lange skaft er ikke alltid like enkelt å oppbevare uten at skaftet blir brettet eller bøyd. Da vi bygde inn garderoben vår i gangen ble det litt veggplass igjen som kunne utnyttes, nede langs gulvet sto eller nærmere bestemt lå, støvlettene mine og tok opp veldig mye gulvplass. Løsningen ble å henge de opp på veggen og vips ble gulvet ryddet og støvlettene mine får henge slik at skaftet ikke blir ødelagt :o)

DSCN2196

Inne i skapet har jeg slått inn spiker som jeg henger støvlettene på, men disse krokene er jo mange ganger mer dekorativ :o)

DSCN2197

I tillegg rommer de flere par utenpå hverandre, og det utnytter jo plassen enda mer :o)

DSCN2203

Støvlettene henger på hver sin buksehenger fra Åhlens. Klypene er passe stramme slik at støvlettene ikke sklir av, men de gir heller ikke merker i skinnet. Er du redd for merker kan du legge en liten stoffbit mellom klype og skinn.

DSCN2212

Tenk at det er torsdag allerede og snart er det helg. I går klarte jeg å ta mine første bilder via instagram, så morsomt, så nå er jeg visstnok bitt av den basillen også, hi, hi :o) Tenk, mitt første bilde vi instagram var av et sykkeldekk og en sykkelpumpe, men det er jo litt kult det tenker nå jeg :o) Luft i dekket ble det og jeg trillet i full fart på jobb, noe jeg gjør i dag også :o) Følg meg gjerne på instagram, det blir flere bilder fra den kanten også :o) Hjertelig velkommen til nye følgere, jeg blir så glad! Jeg ønsker dere alle en god og givende dag!

 

5 thoughts on “Oppbevaring av støvletter

 1. Millas blåbærtua says:

  Så smart oppbevaring av støvletter,her blir dei bare slengt i ein haug etter sesongen.
  Så lurt å ta vare på dei slik!
  Her regner det og blåser idag så her er det høst men satser på våren smiler snart igjen til oss:)
  Instagram er gøy og ein blir fort bitt av basillen,eg følger deg trur eg:)skal sjekka det opp!

  Fine dag til deg:))
  God klem fra Lillian

 2. Merete says:

  Takk for at du delte dette :-) Jeg satser på samme løsningen så blir det både bedre orden og ivaretagelse av støvlettene mine. Ha en koselig torsdagskveld!

 3. Reidunn says:

  Så smart dette var!!:)
  Den ideen skal jeg sannelig ta ibruk:)
  Så gøy at du er på instagram!
  Jeg er visst det jeg også men har ikke brukt det noe særlig enda.
  Må visst ta meg i nakken og prøve meg fram:)
  Ha en kjempefin kveld!!
  Klem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: